Tafels op maat - met unieke tafelpoten

Ben je op zoek naar een grote, robuuste tafel? Dan zijn de prachtige maatwerktafels van Woodindustries(met unieke tafelpoten) echt wat voor jou!

Langzamerhand zien we de functie van de tafel steeds meer evolueren. Waar de tafel vroeger vooral dienst deed als eettafel, wordt er vandaag de dag steeds vaker echt aan geleefd. Zeker nu we meer en meer thuiswerken. Deze veranderende functie betekent ook dat er andere eisen aan tafels gesteld worden.

Jouw tafel: groot, groter, grootst (en van hout)

We zien dan ook dat de tafels steeds groter worden, zodat hij ook écht multifunctioneel kan zijn. Daarnaast blijft het meestgebruikte materiaal nog steeds hout. Dat komt met name omdat houten tafels een schitterende, natuurlijke uitstraling hebben. Denk maar aan eens de steeds populairder wordende boomstamtafels. Alle nerven en knoesten zijn hierin zichtbaar en uiteraard is de vorm ook uniek. Het zorgt ervoor dat je tafel echt een uniek meubelstuk in huis is!
Behalve boomstamtafels kiezen ook veel mensen tegenwoordig voor eikenhouten tafels. Het voordeel van eikenhout is dat het erg duurzaam is doordat het hout erg hard is. Zo kan een eikenhouten tafel dus jarenlang meegaan zonder al te veel te slijten. Bovendien werkt dit type hout niet.

De tafelpoot maakt het af

De keuze voor de tafelpoot is minstens zo belangrijk als de keuze voor het blad. Het maakt het geheel af. Je kunt kiezen de tafelpoten in een gelijke stijl met het tafelblad te doen, maar je kunt er ook bewust voor kiezen iets helemaal anders te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten blad met een wit onderstel of een boomstamtafel met unieke kolompoten? Door aandacht te besteden aan je tafelpoten maak je van je tafel écht iets unieks!

Unieke tafels bij Woodindustries

Bij Woodindustries ben je aan het juiste adres voor unieke tafels op maat. In allerlei formaten - van klein tot 10 meter lang. En met unieke tafelpoten - zelf ontworpen en gefabriceerd.
Nu met maar liefst 10% korting op alle tafels (inclusief gratis bezorging)