Foto: Bartafel-bert-plantagie

Bartafelen met bert plantagie

Het nieuwe tafelen vindt plaats aan de bartafel. In steeds meer keukens is de eetbar terug in beeld. En ook in de woonkamer zelf zorgt een hoge bartafel voor extra gezelligheid.

Het nieuwe tafelen vindt plaats aan de bartafel. In steeds meer keukens is de eetbar terug in beeld. En ook in de woonkamer zelf zorgt een hoge bartafel voor extra gezelligheid. www.allesbrocante.nl

bert plantagie introduceert maar liefst vier nieuwe bartafels met bijpassende barkrukken, waaronder één model met draaibare zitting. Ook is er een stijlvolle barset voor buiten.

Gezellige zithoogte

De bartafel wint snel aan populariteit. Het zit dan ook extra gezellig aan zo'n hoge tafel. Zeker als de stijlvolle barkrukken hetzelfde zitcomfort bieden als een gewone eetkamerstoel. De bartafels Bridge, Edge en Hook hebben alledrie een stoer onderstel in RVS met een mooi houten blad. De bartafel Pure is volledig gemaakt van massief hout. Naar keuze in eiken, kersen of noten en afgewerkt met olie, blanke of kleurlak. Héél makkelijk in onderhoud.

Comfortabele barkrukken

Natuurlijk heeft bert plantagie ook nieuwe, bijpassende barkrukken: de Hopper, Cheerio en Cheers. Dankzij de grote leder- en stofcollectie kunnen de krukken elke gewenste uitstraling krijgen. Alle barkrukken hebben een rank onderstel van RVS én een rugleuning, wat een extra comfortabele zit garandeert. De Hopper is tevens leverbaar met een draaibare zit. Dit zorgt voor extra gemak bij het aanschuiven aan de bartafel. En geeft ook bij het borrelen en natafelen alle vrijheid van bewegen.

Bartafel voor buiten

Tip: bert plantagie heeft ook een barset voor buiten. Bartafel Rocky is voorzien van een glanzend en krasvast tafelblad van gepolijst composietsteen en een stoer onderstel van een speciale kwaliteit weerbestendig roestvrijstaal. De bijpassende barkrukken Glow zijn handgeweven van een topkwaliteit kunststof kabelgaren: volledig UV- en waterbestendig, kleurecht, makkelijk schoon te houden en bijzonder duurzaam. De zitkussens zijn gemaakt van weerbestendig schuim en voorzien van exclusieve buitenstoffen. Deze set uit de succesvolle IN4AIR collectie kan daarom zonder kwaliteitsverlies gewoon het hele jaar door buiten blijven staan.

Stijlvol combineren

Zowel de bartafels als barkrukken, zijn qua design gebaseerd op de bestaande collectie van bert plantagie, wat ruimte biedt voor stijlvolle combinaties. Alle bartafels zijn verkrijgbaar in meerdere lengtematen en twee verschillende hoogtes en breedtes. Ook de barkrukken zijn er in twee hoogtes. Dit maakt de barsets breed toepasbaar en óók uitermate interessant voor de projectmarkt.

Reacties