Foto: 257882

Nieuwe collectie voor Jess Design – DUTCH DESIGN Furniture

De meubelen van Jess Design zijn puur, verleidelijk en anders (Pure, Seductive and Different). Om dit imago te handhaven zijn beweging, verandering en verrassing noodzakelijk. Jess Design begrijpt dit.

De meubelen van Jess Design zijn puur, verleidelijk en anders (Pure, Seductive and Different). Om dit imago te handhaven zijn beweging, verandering en verrassing noodzakelijk. Jess Design begrijpt dit.

En ontwikkelde met vooraanstaande designers en in samenwerking met Dick Noltee een nieuwe collectie zitmeubelen bestaande uit stoelen, fauteuils en een volledig nieuw bankenprogramma met hoogwaardig zitcomfort als basisgedachte. Design hoogtepunt in de nieuwe collectie van Jess Design is de spectaculaire Alpha chair van Robert van Nimwegen. Een nieuwe design klassieker is geboren! Vanzelfsprekend is veel aandacht besteed aan afwerking en materiaalkeuze waardoor de nieuwe collectie van een zeer hoge kwaliteit is. Verkrijgbaar vanaf januari 2011.

Ontworpen voor eindgebruiker en detaillist

Jess Design verplaatste zich bij het ontwerp van de nieuwe collectie zowel in de consument als in de detaillist. Hierdoor ontstond een collectie die het predikaat design absoluut waardig is. Jess Design bewijst dat design wonen bereikbaar en betaalbaar is; dat design wonen met (kleine) kinderen niet onmogelijk is; dat design duurzaam en van zeer hoge kwaliteit kan zijn; dat design wonen uiterst comfortabel kan zijn en dat voor exclusief wonen geen maandenlange levertijden nodig zijn. Want Jess Design levert snel en betrouwbaar.

Topdesigners en topdesign - Alpha chair; de ultieme esthetische eenvoud

Niet alleen is in samenwerking met designer Dick Noltee een nieuwe collectie Jess Design zitmeubelen ontstaan. Tevens hebben andere topontwerpers hun visie op zitten en design neergelegd. Zo ook is de Alpha chair ontstaan. Een fauteuil voortgekomen uit de zoektocht van ontwerper Robert van Nimwegen naar de optimale esthetische eenvoud. De naam is gebaseerd op de gelijkenis met de α (Alpha). Met het uitbrengen van dit ontwerp toont Jess Design overduidelijk dat het een speler is waar retail en consument niet meer om heen kunnen. Het typeert Jess Design dat ook hier een stapje verder gegaan is. Jess Design is er in geslaagd om de Alpha chair een aangenaam zitcomfort te geven. Het strakke design heeft geen enkele gebruiksbeperking en leent zich bovendien voor diverse
boeiende materiaalcombinaties. Hierdoor is de Alpha chair tijdloos en inpasbaar in verschillende woonsferen; van klassiek tot ultra modern. Met recht kan gesteld worden
dat de Alpha chair de potentie heeft als design klassieker de geschiedenis in te gaan.

Meer informatie: www.jessdesign.com.

Publicatiedatum: 13 december 2010

Reacties