Partner

Baden Baden Interior

ONZE FILOSOFIE

     

Wij benaderen ruimtes op een geheel eigen manier en leveren maatwerk. Spannende contrasten en onverwachte combinaties zorgen voor een speels en levendig effect. Onze kernwaarden zijn tijdloosheid, symmetrie, comfort en ingetogen luxe.

Samen met u creëren wij verrassende en unieke interieurs die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen. Dit gevoel vind u ook terug in onze zakelijke- en horecaprojecten.ONZE MISSIE

     

Ons enthousiaste team deelt een passie voor het interieur en streeft ernaar om klanten blij te maken. Wij willen u steeds weer inspireren en verrassen. Dat doen wij door goed te luisteren en door samen uw droom te vertalen in een tijdloos

bijzonder interieur dat past bij het huis en uw eigen persoonlijkheid. Wij werken en denken vanuit een door u vastgesteld budget. Bij realisatie van uw project, doen wij ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht badenbaden.nl

"Freedom is beauty: because quality of life is also a spiritual condition" aldus de Italiaan Oscar Maschera. Hij koos ervoor om samen met zijn vrouw in een Italiaans bergdorpje te wonen en werken, ver van de drukke stad. Vanuit die plek waar het lijkt alsof er geen tijd bestaat is hij in staat om tijdloze ontwerpen te realiseren.

De Caballito is een nieuw meubel ontworpen door de Argentijnse duizendpoot Nestor Perkal. Hij is architect maar zijn werk is grotendeels georiënteerd op productdesign en interieur vormgeving. In de Caballito herkennen we de Argentijnse roots van Nestor Perkal, de paarden en de Argentijnse mannen die te paard over de pampa’s trekken. De uitvoering met stoere materialen en verfijnde detaillering zijn kenmerkend voor Oscar Maschera.

De Caballito is opgebouwd uit een transparant stalen bankje met daarover een dikke schapenvacht of een comfortabel leren zitstuk dat iets weg heeft van een zadel. Hieronder kan een suède of met leer afgebiesd wollen kleed gecombineerd worden. Leer en wol worden op natuurlijk wijze gelooid en gekleurd. De Caballito kan dienen als zitelement, salontafel of als een object in de ruimte en hij past feilloos in het decor van de Argentijnse pampa’s maar ook in de woonkamer, hal of slaapkamer van een modern interieur.

De elementen komen in 3 maten en 2 metaalkleuren. De losse delen komen in 10 leer- en suedekleuren, een schapenvacht en 3 handgeweven stoffen.

Oscar Maschera, Caballito, Leer

Meer lezen over
'Caballito'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.