Rolf Benz STRETTO: perfect kastsysteem in alle ruimtes

Het wandmeubelsysteem Rolf Benz STRETTO (Italiaans voor ‘strikt’) brengt perfecte orde in alle woonruimtes.

20 Februari 2021

Rolf Benz STRETTO is een kastsysteem dat perfect past in alle ruimtes. Made in Germany, zoals alle meubelen van ROLF BENZ, biedt Rolf Benz STRETTO de grootst mogelijke vrijheid in het spel van kleuren, materialen en afmetingen.

Rolf Benz STRETTO bevat lage en hoge kasten, een dressoir, een nachtkastje, kledingkasten en diverse open elementen. Maataanpassingen kunnen op aanvraag worden gemaakt. Er is keuze uit veertien kleuren in mat of hoogglanzend gelakt en naar wens zijn kleuren op aanvraag mogelijk, ook is er keuze uit de materialen hout, keramiek en glas.

Het consequent elegante kleurenpalet varieert van klassiek zwart en koel wit tot warme tinten zoals salie of cacao. Bij de materialen is keuze uit eiken naturel, eiken zwart of Amerikaans noten (elk gefineerd) en de keramische uitvoeringen Calacatta glad en Emperador extra. Voor de 'mix en match'-look kunnen voor alle onderdelen verschillende oppervlakken en kleuren worden gecombineerd.

De kasten kunnen in meerdere breedten wand hangend, met sokkel, zwaardvoet of gietijzeren voet worden uitgevoerd en met verschillende vak indelingen en laden. De open elementen kunnen horizontaal of verticaal aan de muur worden gehangen.

Rolf Benz STRETTO is ook ideaal voor de inrichting van de slaapkamer. Naast een nachtkastje staan kledingkasten in twee hoogten en vele varianten met of zonder ladekasten ter beschikking. Het binnenwerk kan naar keuze worden ingericht met planken, laden, stangen, binnenverlichting en andere elementen.  

Prijs op aanvraag: www.rolf-benz.nl

Reacties