Een fauteuil is een typische leunstoel

Het zitcomfort van een fauteuil is zeer persoonlijk

03 Maart 2016

Een fauteuil is verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren, materialen en ontwerpen. Kies je een relax fauteuil, een design fauteuil, een leren model of toch een fauteuil in barok stijl?

Relax fauteuil

Na een zware dag op het werk heerlijk relaxen. Lekker de schoenen uit en onderuit zakken. De fauteuil is uitermate geschikt hiervoor. Vaak is een fauteuil verstelbaar met de hand, zodat je er bijvoorbeeld rechtop in kunt zitten of lekker in kunt hangen. Verstellen doe je met de hand, doorgaans zit er een hendel of draaischijf op de fauteuil. Tegenwoordig zien we ook fauteuils met afstandsbediening. Daarnaast heb je ook fauteuils met een massagefunctie. Een fauteuil is vaak prima geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De stoel helpt je namelijk weer met opstaan.

Accessoires fauteuil

Bij een fauteuil kun je veel accessoires aanschaffen. Je kunt bijvoorbeeld een poef aanschaffen die bij de fauteuil kleurt. Je kunt dan met je benen op de poef steunen. Dan kunnen we echt spreken van een relax fauteuil. Ook handig is een bijzettafeltje. Daar kun je dan bijvoorbeeld je drankje op plaatsen. Of wat dacht je van de afstandsbediening van de televisie? Zo heb je alles binnen handbereik en hoef je je fauteuil echt niet meer uit!

Fauteuil kopen

Een fauteuil is te koop in praktisch elke woonzaak. Ze zijn te vinden in vele maten en soorten. Doorgaan wordt is een fauteuil van leer gemaakt. Je heb echter ook fauteuils van stof. Doordat een fauteuil in verschillende kleuren en designs is te vinden past er altijd wel iets bij jou.

Meer info over fauteuils vind je op Fauteuils.nu.

Reacties