Foto: 2018/fauteuil-goossens-1.jpg

De fauteuil: onmisbaar in ieder interieur

Een fauteuil is een heerlijk comfortabele stoel. Ideaal om echt lekker te zitten en te relaxen. Maar welke stijl past het beste in jouw interieur?

Guido van Loon

Als je gaat voor een fauteuil zie je al snel verschillende stijlen en materialen. Elk met zijn eigen kenmerken. Hieronder zetten we een aantal inspirerende voorbeelden fauteuils voor je op een rijtje.

Leren fauteuil

Een leren fauteuil: de tijdloze variant die je met een gerust hart jarenlang in elk interieur kunt neerzetten. Deze is stijlvol, klassiek en een ideale eyecatcher in bijvoorbeeld een modern interieur. Heb je een landelijke inrichting of juist een moderne? Geen probleem, een leren fauteuil past altijd.

Vintage fauteuil

Een nieuwe stoel in een stoere retro look. Vaak in een donkere kleur. Vintage zien we natuurlijk steeds vaker terugkomen. bij verschillende meubels in huis: stoelen, bijzettafels en bankjes.

Felle kleuren

Wat daarnaast steeds vaker zien zijn felle kleuren in het interieur, gecombineerd met bont gekleurde fauteuils in bijvoorbeeld blauw, groen of rood. Dit kan een hele leuke combinatie opleveren. Kies natuurlijk wel voor kleuren die goed bij elkaar passen.

Tip: ga ook voor een bijpassend voetenbankje. Bijvoorbeeld in een stoere retro of leren uitvoering. Zo combineer je trend met comfort!

Meer zien? Kijk eens bij Goossenswonen.be

Reacties