Foto: 2019/Ethnicraft-design-zetels-1.jpg

Sofa, so good: deze design zetels bieden voor elk wat wils

Wie Ethnicraft denkt, denkt expertise. Het Belgische meubelmerk creëert meubels van hoge kwaliteit met veel aandacht voor detail.

Dit komt niet enkel tot uiting in hun befaamde massiefhouten creaties, maar ook in hun zetels. Stuk voor stuk uitgekiende design parels op hun eigen manier.

De bestseller

De N701 zetel is gegarandeerd het meest bekende ontwerp van Ethnicraft's hand. Het diepe, comfortabele design nodigt uit om in te ontspannen. Bovendien is de N701 uiterst modulair: de verschillende elementen zijn makkelijk te verschuiven. Geen wonder dat deze op iedereens verlanglijstje staat.

Het manusje-van-alles

Het eenvoudige doch elegante ontwerp maakt van deze 3-zitsbank een veelzijdig manusje-van-alles. Daarbovenop is de N101 ook nog eens beschikbaar in 4 kleuren en twee verschillende materialen. Licht- en donkergrijze stof, of geel en blauw fluweel. Op die manier hoort de mid-century moderne sofa, ondersteund door houten pootjes, werkelijk overal thuis.

De gezelligheid zelve

Van zachte stof over kleurrijk fluweel tot lederen luxe: Ethnicrafts zetels bieden voor ieder wat wils. Zo is de N501 een klassevol design dat pure relax uitstraalt. Wie wil nu niet wegzakken in zulke fluffy lederen kussens?

Reacties