Redenen waarom je voor een design bank moet kiezen

Banken; ze zijn er voortaan in alle soorten, kleuren en maten! Soms te veel om te kiezen. Maar waarom je voor een design bank moet gaan, lees je hier!

Waarom kiezen voor een design bank?

Het spreekt eigenlijk al voor zich, maar waarom zou je moeten kiezen voor een design bank? Dat is simpel te omschrijven in enkele woorden: uniek, tijdloos en kwaliteit! Als je een design bank koopt, ben je jaren lang verzekerd van een kwalitatieve bank met een tijdloos en uniek design. 

De mooiste design merken

Bij Eltink Interieur in Wijchen vind je de mooiste design merken die de beste design banken verkopen. Denk bijvoorbeeld aan het merk Design on Stock en Leolux, maar ook Gelderland en Koozo zijn niet weg te denken uit dit rijtje. Ook wordt er goed met je mee gedacht bij de keuze voor een bank, zodat jij zeker weten de juiste bank in jouw woonkamer hebt staan. 

Tips voor het kiezen van jouw design bank

We geven je graag enkele tips zodat jij dé perfecte design bank uitkiest.

Tip 1 | Laat je inspireren. Ga niet direct de eerste beste woonwinkel in en koop meteen de eerste bank die je tegenkomt, maar doe online eerst eens wat inspiratie op. Want naast comfort wil je natuurlijk ook dat de bank dé match is met jouw interieur.

Tip 2 | Overweeg verschillende modellen en opstellingen. Wat staat mooi in de desbetreffende ruimte? Is dat een ruime drie- of misschien wel vierzitter? Of is dit juist een royale hoekbank? Misschien is het juist leuk om de ruimte af te maken met een poef? Als dat het geval is, dan ga je natuurlijk op zoek naar een design bank waar ook een poef bij verkrijgbaar is.

Tip 3 | Kies het juiste materiaal. Ga je voor stof of juist voor leer? Heb je bijvoorbeeld huisdieren waardoor een stoffen bank misschien een slimmere keuze is? Of wil je juist leer zodat je vlekken makkelijker af kan poetsen? 

Tip 4 | Proefzitten! Dit is natuurlijk een super belangrijk onderdeel van jouw bank aankoopproces: het proefzitten! Wil je een bank waar je heerlijk op neer kan ploffen of juist een bank waarin je goed recht zit en je rug optimaal wordt ondersteund? Ga daarom zeker een dagje proefzitten.