Flexform

Sinds de jaren ’70 hebben bekende ontwerpers als Joe Colombo, Sergio Asti, Rodolfo Bonetto en tegenwoordig Antonio Citterio de collectie bestaande uit tafels, stoelen, fauteuils, kasten en banken vormgegeven. De tijdloze collectie is breed toepasbaar in zowel moderne als klassieke projecten.
Research, esthetiek, superieure kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Dit heeft geleid tot succesvolle banken series als Long Island, Groundpiece, Status, Feel Good en Magnum die de identiteit van Flexform een gezicht geven.
Dat veel architecten voor Flexform kiezen komt, naast de vormgeving, door de flexibiliteit in comfort, stoffering en opstelling. Diversen modellen zijn koppelbaar wat vele opstellingen mogelijk maakt.

Het zitcomfort kan worden aangepast naar wens door dat meerdere modellen een diepe en ondiepe variant kennen, de hoogte aangepast kan worden en door de toepassing van zachte dons of stevige Dacron zitkussens. Alle textiele bekleding is verwijderbaar, gemakkelijk in het geval van reiniging of vervanging. Flexform biedt een ruime keuze aan stoffen waarin natuurlijke en sterke garens gemengd worden in een fraai kleurpallet.

Op de afgelopen Salone del Mobile in Milaan introduceerde Flexform nieuwe modellen (oa Grande mare) en werd de luxe Mood collectie modern gepresenteerd (oa model Aline).

Bij Baden Baden interior tonen wij een selectie Flexform fauteuils en banken en kunt u alle stof- en leerstalen bekijken.