Partner

Baden Baden Interior

ONZE FILOSOFIE

     

Wij benaderen ruimtes op een geheel eigen manier en leveren maatwerk. Spannende contrasten en onverwachte combinaties zorgen voor een speels en levendig effect. Onze kernwaarden zijn tijdloosheid, symmetrie, comfort en ingetogen luxe.

Samen met u creëren wij verrassende en unieke interieurs die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen. Dit gevoel vind u ook terug in onze zakelijke- en horecaprojecten.ONZE MISSIE

     

Ons enthousiaste team deelt een passie voor het interieur en streeft ernaar om klanten blij te maken. Wij willen u steeds weer inspireren en verrassen. Dat doen wij door goed te luisteren en door samen uw droom te vertalen in een tijdloos

bijzonder interieur dat past bij het huis en uw eigen persoonlijkheid. Wij werken en denken vanuit een door u vastgesteld budget. Bij realisatie van uw project, doen wij ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht badenbaden.nl

Sinds de jaren ’70 hebben bekende ontwerpers als Joe Colombo, Sergio Asti, Rodolfo Bonetto en tegenwoordig Antonio Citterio de collectie bestaande uit tafels, stoelen, fauteuils, kasten en banken vormgegeven. De tijdloze collectie is breed toepasbaar in zowel moderne als klassieke projecten.
Research, esthetiek, superieure kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Dit heeft geleid tot succesvolle banken series als Long Island, Groundpiece, Status, Feel Good en Magnum die de identiteit van Flexform een gezicht geven.
Dat veel architecten voor Flexform kiezen komt, naast de vormgeving, door de flexibiliteit in comfort, stoffering en opstelling. Diversen modellen zijn koppelbaar wat vele opstellingen mogelijk maakt.

Het zitcomfort kan worden aangepast naar wens door dat meerdere modellen een diepe en ondiepe variant kennen, de hoogte aangepast kan worden en door de toepassing van zachte dons of stevige Dacron zitkussens. Alle textiele bekleding is verwijderbaar, gemakkelijk in het geval van reiniging of vervanging. Flexform biedt een ruime keuze aan stoffen waarin natuurlijke en sterke garens gemengd worden in een fraai kleurpallet.

Op de afgelopen Salone del Mobile in Milaan introduceerde Flexform nieuwe modellen (oa Grande mare) en werd de luxe Mood collectie modern gepresenteerd (oa model Aline).

Bij Baden Baden interior tonen wij een selectie Flexform fauteuils en banken en kunt u alle stof- en leerstalen bekijken.

Meer lezen over
'Flexform'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.