Foto: 2019/Last-pallet-sofa.jpg

Dit kun je allemaal maken met een houten pallet

Met pallets kan je veel verschillende dingen. Lees hier de zes leukste!

Jaimy van de Wal

Met pallets en een beetje creativiteit creëer je zo nieuwe meubels. De mogelijkheden zijn oneindig. Gebruik de pallets in de tuin of in de slaapkamer.

Loungebank

 

Foto
Met een loungebank geef je je tuin een geweldige upgrade. Een loungebank van pallets staat niet alleen leuk maar met een paar leuke kussen zit het ook nog eens lekker! Ook kost het niet zoveel geld, wat mooi meegenomen is. Voor alle mooie dagen die er nog aankomen wil je zeker een pallet loungebank.

Bed

Foto
Een bed van pallethout? Kan dat? Jazeker, het ziet er nog eens tof uit ook! Als je een bed maakt van pallets kan je alles zelf bepalen. De hoogte van je bed, of het gelijk is met de maat van je matras of dat je nog een opstapje maakt. Ook kun je de vakken van de pallets gebruiken als opbergruimte of je doet er leuke lichtjes in, om nog meer sfeer te creëren!

Kapstok

Foto
Met een klein stukje kan je een superleuke kapstok maken. Schroef een paar haken op de pallet en je bent klaar! Je kan er nog een plankje op monteren. Daar kun je bijvoorbeeld fotolijstjes en andere decoratie neerzetten.

Tafel

Foto
Met pallets kan je ook een stoere tafel maken. De maat van de tafel kan je helemaal zelf bepalen, vierkant of langwerpig. Kijk welke maat het beste bij jouw interieur past en zaag de pallet in die maat of zoek een pallet in die maat. Schroef vier wieltjes onder de pallet zodat je de tafel ook makkelijk kunt verplaatsen, aangezien pallets niet heel erg licht zijn.

Bureau

Foto
Een bureau van pallethout is stylish en ook erg handig! Met twee pallets heb je zo een handig bureau die je ook kan inklappen.

Lamp

Foto
Ook kan je met een pallet een stoere lamp maken. Aan een klein stukje pallet heb je genoeg. Boor er wat gaatjes in, waar de draden van de lampen doorheen kunnen.

Reacties