Foto: Wonennl-Bano-draaibare_toilet.jpg

Nieuw draaibare toilet van Bano Benelux

De Lelie zorggroep heeft gekozen voor de Bano zorgbadkamer in het Atrium in het hartje van Rotterdam

18 Februari 2023

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Lelie zorggroep heeft gekozen voor de Bano zorgbadkamer in het Atrium in het hartje van Rotterdam! Lelie is de eerste zorgorganisatie in de Benelux die nu ook een groot aantal draaibare toiletten van Bano in gebruik gaat nemen: een primeur voor de Benelux!

Op dit moment is Bano-partner Interdaad, bezig met het plaatsen van de badkamers, die binnenkort in gebruik genomen kunnen worden. 
 
Ter gelegenheid van de plaatsing van de eerste draaibare toiletten, werd er een speciale taart gebakken in de vorm van een draaibaar toilet! Op de foto ziet u de vertegenwoordigers van Bano Benelux en Lelie-zorggroep (o.a. Kees Verhoef & Marianne de Paauw) die samen genieten van een stuk van deze taart!

De aansnijding van de taart symboliseert niet alleen ons enthousiasme over de introductie van de draaibare toiletten in Nederland, maar ook onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten voor de zorg-badkamer.
  
We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om Lelie-zorggroep te bedanken voor hun vertrouwen in onze producten en de daaruit voortvloeiende samenwerking. We kijken uit naar de verdere ontwikkeling van onze samenwerking en het verbeteren van de zorgervaring voor mensen in Nederland en daarbuiten.
 
Over het draaibare toilet
Het draaibare toilet is ideaal voor zowel de zorggever als de zorgontvanger, en we zijn trots dat we deze primeur kunnen delen met de Nederlandse zorgsector.
 
De draaibare, en elektrisch in hoogte verstelbare, toiletten van Bano zijn ontworpen met het oog op de gebruiker en bieden meer comfort en veiligheid voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het gebruik van het toilet. 


 
Door de innovatieve draaibare functie is het mogelijk om het toilet op een comfortabele en veilige manier te gebruiken, zowel voor de zorggever als voor de zorgontvanger. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de zorg en het comfort van de patiënt.
 
Voor meer informatie over onze draaibare toiletten en andere producten, bezoek onze website of neem contact met ons op via info@banobadkamers.nl of bel 0184-785353

Meer van Bano Benelux
Reacties