3 boxspring stijlen voor een luxe slaapkamer

Ontdek de luxe boxspring stijlen van Hml Bedding. Een kleine greep uit de mogelijkheden van een boxspring op maat. $0

Op zoek naar een luxe boxspring? Ontdek de verschillende stijlen van Hml Bedding. Kies een stijl die bij jou past! Naast deze drie stijlen zijn er nog veel meer prachtige stijlen te vinden op onze website.

Tropisch & Goud

In de stijl Tropisch en Goud is de boxspring uitgevoerd met hoofdbord Andante (met knopen) in de stof Adore 158 Niagara. Deze stof geeft de boxspring een zeer luxe uitstraling. Daarnaast zorgen de knopen op het hoofdbord voor een extra statige look. Uiteraard kun je hier ook kiezen voor een andere stof. Een leerlook of fluweel zijn ook zeer geliefde keuzes in een luxe slaapkamer. Voor de boxspring in deze stijl is gekozen voor een elektrisch verstelbaar exemplaar. Hierdoor kun je per ligplek het bed in hoogte verstellen, zodat je heerlijk kunt lezen of tv kijken vanuit bed.

Klik hier om de gehele stijl te bekijken

Klassiek & Vintage

Het hoofdbord Stringendo is een prachtige keuze wanneer je voor een luxe uitstraling wilt gaan. Door de verticale strepen krijgt het hoofdbord meer body. Hier is gekozen voor de stofkleur Mine 51 Kaki, om het bed mooi bij de houttinten in de ruimte te laten passen. Als je een luxe slaapkamer wilt creëren is het belangrijk dat alle elementen goed op elkaar afgestemd zijn. Wanneer je de ruimte hebt, kies dan voor een extra groot bed van 200cm x 220cm. Zorg er wel voor dat er nog genoeg ruimte naast de boxspring overblijft om de luxe uitstraling te behouden.

Klik hier om de gehele stijl te bekijken.

Werelds & Industrieel

Deze warme bruintint is perfect voor in een luxueuze slaapkamer. Met als kers op de taart het hoofdbord Animato waarin een prachtig ruitpatroon zichtbaar is. De stof Relax 15 Brown heeft een lederlook en is uiteraard ook in andere kleuren verkrijgbaar. Door de gekozen kleur van deze stof is de boxspring goed te combineren met terracotta en warme bruintinten.

Klik hier om de gehele stijl te bekijken.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Stel online jouw luxe boxspring samen en ontvang direct een indicatie van de bijbehorende prijs.