Tomado TRW2401B - Wijnkoelkast - 24 flessen - LED verlichting

Wil je jouw flessen wijn op de perfecte temperatuur bewaren en serveren? Dit doe je eenvoudig met deze wijnkoelkast TRW2401B van Tomado.

Wil je jouw flessen wijn op de perfecte temperatuur bewaren en serveren? Dit doe je eenvoudig met deze wijnkoelkast TRW2401B van Tomado. Met een inhoud van 66 liter is er ruimte voor 24 flessen wijn. De 5 flessenrekken zorgen voor een optimale indeling. De temperatuur is in te stellen van 5°C tot 18°C, dit maakt deze wijnkoelkast uitermate geschikt voor rosé, witte wijn, maar ook rode wijn. De LED binnenverlichting zorgt ervoor dat je elke fles wijn ziet liggen en de etiketten kunt lezen. Nog een fancy feature is dat de Tomado wijnkoelkast beschikt over een touch bediening, dit maakt het bedienen extra gemakkelijk en de uitstraling van de wijnkoelkast nóg strakker. Het transparante glas zorgt ervoor dat je elke fles wijn mooi ziet liggen. Dankzij het lage geluidsniveau van 40dB hoor je nauwelijks dat hij aanstaat!

Productvoordelen van de Tomado TRW2401B:
- Ruimte voor 24 (wijn)flessen
- Touch bediening
- Voorzien van LED binnenverlichting
- Regelbare thermostaat van 5 - 18°C
- Extra stil, namelijk 40 dB
- Deur gemaakt van UV werend glas
- Energieklasse G
- 2 jaar garantie bij Tomado

Strak design voor 24 flessen
Deze compacte wijnkoelkast heeft een strak design met een grote glazen deur, hierdoor kan je de wijnflessen altijd zien liggen. Met de capaciteit voor maximaal 24 flessen heb je altijd voldoende wijn in huis voor een gezellig feestje. De (wijn)flessen kun je naar eigen wens op een optimale temperatuur tussen 5 ºC - 18 ºC bewaren en serveren.

Touch bediening
Deze wijnkoelkast is eenvoudig in gebruik dankzij de handige touch bediening. De temperatuur kan je via de touch bediening gemakkelijk instellen van 5 - 18 °C. Deze wijnkoelkast is voorzien van LED binnenverlichting. Deze is aan en uit te zetten via de touch bediening.

Juiste temperatuur
Dankzij deze wijnkoelkast is jouw wijn altijd op de juiste temperatuur. Witte wijn is het lekkerst bij een temperatuur rond de 12 ºC. Bij deze temperaturen komen de aroma’s van de wijn het best tot haar recht. Rode wijn komt in tegenstelling tot witte wijn het best tot haar recht rond de 17 ºC.

Laag geluidsniveau
De wijnkoelkast is uitgerust met een systeem die er voor zorgt dat de wijnkoelkast een zeer laag geluidsniveau heeft. Het geluidsniveau van de wijnkoelkast is 40 dB, dit kun je vergelijken met het geluid van een rustig kantoor.

Nieuwe energielabel
Het energielabel voor koelkasten en koel-vriescombinaties hebben, vanwege nieuwe richtlijnen in maart 2021, een nieuw jasje. Energieklassen A+, A++ en A+++ worden niet meer gebruikt, waardoor de meest zuinige energieklasse A is, zonder plusje. Op het nieuwe energielabel vind je de letters A t/m G. Hierbij is G het minst zuinig en A het meest zuinig. Ook is er een nieuwe meetmethode waarmee de energieklasse wordt bepaald. Daardoor is de oude energieklasse niet zomaar in een nieuwe om te zetten; alle apparaten worden opnieuw gemeten. Met de nieuwe energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken en wordt jouw keuze inzichtelijker gemaakt.