Tomado TFT3006B -Tafelmodel ventilator - Retro uitstraling

Met deze praktische ventilator TFT3006B van Tomado wordt het simpelweg genieten tijdens de warme zomerdagen.

Met deze praktische ventilator TFT3006B van Tomado wordt het simpelweg genieten tijdens de warme zomerdagen. De ventilator is 8? verticaal kantelbaar en 85? oscillerend voor een groot bereik in huis. De ventilator is van stijlvol matzwart metaal en kan eenvoudig ingesteld worden met een van de 3 snelheden. De krachtige 35 watt motor zorgt voor een optimale luchtstroom waardoor je binnen een mum van tijd op elke plek kan genieten van koele lucht!

Productvoordelen van de Tomado TFT3006B:
? Tafelmodel ventilator
? Uniek retro design
? 3 snelheidsinstellingen
? Verticaal kantelbaar
? Oscillerend
? Antislipvoetjes
? Draaiknop bediening
? Vermogen: 35 watt
? 2 jaar garantie bij Tomado

Robuuste ventilator
Deze retro tafelmodel ventilator is eenvoudig in te stellen dankzij de draaiknop op de achterkant. Dankzij de zwarte kleur en het robuuste ronde frame past hij perfect in een moderne inriching. Hij staat op een grote ronde voet. De voet is voorzien van anti-slipmateriaal zodat je de tafelventilator overal op kunt zetten zonder krassen te maken.

3 snelheden
Deze tafelmodel ventilator heeft 3 verschillende snelheden waardoor jij gemakkelijk de perfecte luchtstroom in kunt stellen. Zo kan je kiezen tussen een zacht briesje of een krachtige wind of er tussenin. Je kunt jouw perfecte stand instellen aan de achterkant van de ventilator door middel van een draaiknop.

Kantelen en oscilleren
Deze ventilator kan oscilleren (naar links en rechts zwenken) voor een betere luchtverplaatsing. Druk in of trek de oscillatieknop omhoog. Wanneer je de windrichting naar boven of beneden wilt wijzigen, kan je de ventilatorkop naar boven of naar beneden kantelen. Draai de stelknop voor het kantelen los en verander de kantelpositie van de ventilator. Draai de stelknop vast om de ventilator vast te zetten op de nieuwe positie.

Reiniging
Om het ventilatorblad schoont te maken, moet de voorste beschermkorf verwijdert worden. Draai alle kleine schroeven los van de rand van de achterste beschermkorf. Reinig het ventilatorblad met een licht vochtige doek en eventueel een mild reinigingsmiddel. Let op dat er geen water in de motorbehuizing terecht komt. Droog alles goed af en zet de ventilator weer in elkaar.