Sub-Zero ICBWS-30

De Sub-Zero ICBWS-30 wijnklimaatkast is veel meer dan een wijnkoeler.

Sub-Zero ICBWS-30 wijnklimaatkast

Deze wijnklimaatkast combineert diverse technieken waardoor korte metten met vier problemen waar wijn mee te kampen heeft: licht, warmte, vocht en trillingen. Daarnaast is de Sub-Zero ICBWS-30 wijnkast een echte aanvulling op je keuken. Het doordachte design maakt zorgt ervoor de deze wijnkast prachtig is om in je keuken te hebben staan.

Optimale condities voor de wijn

De Sub-Zero ICBWS-30 wijnklimaatkast bevat twee onafhankelijke opslag- en temperatuurzones, elk afzonderlijk afgesloten en digitaal regelbaar. Hierdoor kun je de perfecte conditie voor het bewaren en serveren van je wijn creëren. De temperatuur in de wijnkast is zeer nauwkeurig regelbaar. Het ultra-violet glaspaneel filtert de schadelijke stralingen die het versneld verouderen van wijn veroorzaken. De stille compresser laat de wijn ongestoord rusten, zonder de trillingen die de wijn kunnen aantasten. De planken kunnen eenvoudig uit de Sub-Zero wijnklimaatkast gehaald worden, zodat je eenvoudig je wijn kunt pakken. Het resultaat? Perfecte omstandigheden en perfecte wijn.

De Sub-Zero ICBWS-30 wijnklimaatkast kun je bestellen als vrijstaand of inbouw. Door zijpanelen toe te voegen kun je er tot maximaal 147 flessen wijn in kwijt.

Specificaties Sub-Zero ICBWS-30 wijnklimaatkast

- Hoogte: 2134 mm
- Breedte: 762 mm
- Diepte: 610 mm
- Energieklasse: C
- Energieverbruik: 315 kwh per jaar
- Geluidsniveau: 38 decibel
- Gewicht: 202 kilogram
- Voltage: 220 - 240 Volt
- Aantal flessen: 147
- Temperatuurzones: 2
- Reikwijdte temperatuur: 4 - 18 ?C