Profielfoto van Sub-Zero Wolf

Sub-Zero Wolf

Sasdijk 14A, 8281 BM Genemuiden

Over ons

Alluance Group is de zelfstandige leverancier van Sub-Zero Wolf, Gutmann, ASKO en Alluxe.

Alluance Group; Proud Supplier of Premium Products

Aan de rand van Genemuiden, aan de oever van het Zwarte Water, middenin het groen vindt u een organisatie met een grenzeloze liefde voor kwaliteit, sfeer en stijl. Een organisatie die er al tientallen jaren in slaagt prachtige merken aan zich te binden. Klein en bescheiden, met een groot hart en denkvermogen. Een organisatie zonder poeha, met de zelfverzekerdheid die past bij een alliantie van topmerken. Eerlijk zaken doen, persoonlijkheid en service. Een man een man. Een woord een woord. Aangenaam kennis te maken.

Alluance Group.

Op het gebied van levensduur, kwaliteit, design en service stellen we hoge eisen aan onze producten. Vanzelfsprekend. Sub-Zero Wolf en Gutman staan voor klasse en uitstraling in de keuken. En samen met hét merk in witgoed, het van origine Zweedse ASKO én ons eigen merk Alluxe, zijn we de trotse leverancier van een tal van onderscheidende merken met professionele eigenschappen voor thuis.

Proud Supplier of Sub-Zero Wolf, Gutmann, ASKO, Alluxe

- Eigen after-sales, serviceafdeling

- Showroom annex kookstudio

Sub-Zero Wolf

Sub-Zero Group, Inc. is fabrikant van ‘s werelds meest hoogstaande apparatuur merken Sub-Zero en Wolf. Opgericht in 1945 met hoofdzetel in Madison, Wisconsin, Sub-Zero, Inc., is de markleider van Amerikaans fabricaat luxe koelapparatuur en wijnbewaarkasten. Sub-Zero specialiseert zich in het bewaren van levensmiddelen en is een pionier op het gebied van gescheiden koeling. Sub-Zero was het eerste bedrijf wat ooit mogelijk maakte levensmiddelen op ultra lage ‘sub zero’ temperaturen te kunnen bewaren. In het jaar 2000 kocht Sub-Zero het bedrijf Wolf – maker van professionele fornuizen, kookplaten, grills en ovens - , en richtte Wolf Appliance, Inc. op, zodat één bedrijf met de  twee merken samen een compleet gamma van de meest hoogstaande keukenapparatuur ter wereld kan bieden. Het derde generatie familiebedrijf  is privé eigendom en heeft productiefaciliteiten in Fitchburg, Wis., en Goodyear, Ariz. Beide merken worden continu erkend voor de beste prestaties in kook- en koelinnovaties en voor de hoogste klanttevredenheid. Sinds 1 april 2015 is Alluance Group de importeur van Sub-Zero Wolf voor Nederland en België.

Gutmann

Gutmann staat voor vakmanschap. Alle keukenventilatie wordt in het Duitse Mühlacker ontwikkeld en grotendeels met de hand vervaardigd. Geen massaproductie, maar maatwerk en kleine series. Buigen, lassen en polijsten. Allemaal handwerk, uitgevoerd met de grootste vakkundigheid. Dat is wat de afzuigkappen van Gutmann zo uniek maakt. Gutmann heeft een rijke historie, met succesvolle, innovatieve producten. Het blijft niet bij historie. Dag in, dag uit werkt Gutmann aan innovatieve oplossingen. Passie en gevoel voor fantastisch design en hoogwaardige producten komen samen in unieke producten en nieuwe technieken. In de Alluance showroom zijn sinds 2007 de bijzondere producten van Gutmann te bewonderen. Allen kunstwerken op zich.

IJzersterke kenmerken:

• Precieze productie

• Geen zichtbare schroeven en bevestigingen

• Volledige gelaste en gepolijste naden

• Ventilatietechniek afzonderlijk ontwikkeld per model

• Krachtige, stabiele motoren voor perfecte afzuiging

• Vacuum behuizing

• Metalen vetfilter met magneetband

ASKO

Het succesverhaal van ASKO gaat terug naar 1950 toen een innovatieve boerenzoon een wasmachine ontwikkelde volgens de wensen van zijn moeder én met liefde voor de natuur. Nu, ruim 60 jaar later, ontwerpt en fabriceert ASKO nog steeds duurzame apparatuur voor het topsegment in wassen, drogen en vaatwassen. Dit hoogwaardige, van origine Zweedse merk voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en milieu. En dat is precies de reden waarom wij ASKO sinds 1984 een thuisbasis bieden in Genemuiden. ASKO biedt een totaaloplossing voor alles wat met wassen te maken heeft. Praktische machines, met een onopvallende maar interessante buitenkant en een extreem functionele binnenkant. Eenvoudig en eenduidig in bediening, dus maximaal gebruiksgemak. ASKO garandeert betrouwbaarheid, daarom worden alle producten getest vóórdat ze de fabriek verlaten en worden er levensduurtests van 10.000 uur uitgevoerd op alle wasmachines en drogers.

Alluxe

Alluxe is het huismerk van de Alluance Group. Een jarenlange ambitie zetten wij om in producten waarop we trots zijn. Wasmachines en wasdrogers met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die een prima aanvulling  vormen op ons paradepaardje ASKO. Met beide merken bedienen we alle segmenten. Alluxe ontwikkelden wij samen met het gerenommeerde bedrijf Gorenje. Dat is een van de grootste witgoedconcerns in de wereld. Met dezelfde passie voor kwaliteit en witgoed als wij. Samen stopten we al onze kennis en ervaring in de ontwikkeling van Alluxe. Dat resulteerde in een mooie lijn wasmachines en wasdrogers. Duurzame  machines die topprestaties koppelen aan energiezuinigheid. Voorzien van de laatste technieken. Verrassend betaalbaar. Geen wonder dat veel dealers en consumenten vallen voor Alluxe. Ons huismerk uit een hightech fabriek. Een prachtige aanwinst in het assortiment van Alluance Group.