Siemens wijnklimaatkast; Geniet van de pure smaak van wijn

Een wijnklimaatkast of wijnkast is een must voor de wijnliefhebber. Met een Siemens wijnklimaatkast houdt u uw favoriete flessen op optimale temperatuur.

Een wijnklimaatkast of wijnkast is een must voor de wijnliefhebber. Met een wijnklimaatkast van Siemens houdt u uw favoriete flessen op optimale temperatuur met elektronisch geregelde temperatuurzones. De wijn ligt op extra sterke, gemakkelijk schoon te houden platen. Tevens bieden de wijnkoelkasten innovatieve functies zoals Home Connect en touchControl. Siemens heeft verschillende modellen wijnklimaatkasten in het assortiment. Zo is er voor ieder wat wils.

Eikenhouten plateaus
Geniet van de pure smaak van uw wijncollectie. Alle wijnklimaatkasten van Siemens zijn voorzien van eikenhouten plateaus. Op deze plateaus worden wijnen mooi gepresenteerd. De eikenhouten plateaus in de nieuwe wijnklimaatkasten van Siemens voorkomen tevens ook onnodige trillingen die de kwaliteit kunnen beïnvloeden.

Temperatuurzones
Realiseer de beste condities voor uw favoriete wijnen. Dankzij twee temperatuurzones in de Siemens wijnklimaatkast zijn rood, rosé en wit altijd perfect op dronk. Serveer uw wijn in stijl met de Siemens wijnklimaatkast. Deze wijnklimaatkast toont niet alleen uw wijnen op spectaculaire wijze via het uitschuifbare eikenhouten plateau, maar bewaart ze ook op de optimale temperatuur dankzij instelbare temperatuurzones.

Glazen deur met UV filter
Direct zonlicht kan de smaak, kleur en structuur van de wijn beïnvloeden. Dankzij het UV filter in de glazen deur van deze Siemens wijnklimaatkast wordt de kwaliteit van uw geliefde wijnen behouden.

Modellen wijnklimaatkast
Siemens heeft verschillende modellen wijnklimaatkasten in het assortiment. Vrijstaande wijnklimaatkasten, inbouw en onderbouw wijnklimaatkasten. Niet veel ruimte in de keuken, maar wilt u wel graag een wijnklimaatkast? Ook dat is geen probleem bij Siemens. Het compacte iQ500 model heeft een afmeting van 82 x 30 cm en er kunnen maarliefst 21 flessen in bewaard worden. Een plaatje om te zien toch?

Ontdek alle modellen wijnklimaatkasten van Siemens

Meer weten over de Siemens wijnklimaatkasten?
Wilt u ook een Siemens wijnkast in uw keuken? Kom langs in onze showroom in Middelharnis, onze adviseurs vertellen u graag meer. Kijk voor meer informatie over de Siemens wijnklimaatkasten op de website van Siemens.