Foto: tipon-technologie-wijnklimaatkast-liebherr

TipOpen technologie wijnklimaatkast Liebherr

Vinidor wijnklimaatkast UWT 1682 met TipOpen technologie Liebherr.

Liebherr presenteert de TipOpen technologie voor de nieuwe Vinidor wijnklimaatkast UWT 1682. Deze techniek maakt het mogelijk de deur te openen zonder de aanwezigheid van een handgreep.

Liebherr TipOpen

Wordt de glasdeur lichtjes aanraakt, dan opent deze 7 cm waarna de deur gemakkelijk verder kan worden geopend. Wanneer de deur binnen drie seconden niet verder wordt geopend, dan sluit deze weer automatisch dankzij de SoftSystem deursluiting. Dankzij de TipOpen techniek is de UWT 1682 ook geschikt voor integratie in greeploze keukens.

Om optimaal van een wijn te kunnen genieten, moet de wijn op de juiste temperatuur worden geserveerd. De Vinidor UWT 1682 biedt twee wijnsafes waarin de temperatuur onafhankelijk van elkaar tussen de +5°C en +20°C kan worden ingesteld. Zo kunnen bijvoorbeeld rode en witte wijn tegelijkertijd op de ideale serveertemperatuur worden bewaard.

De UWT 1682 gaat efficiënt om met energie, per dag is het verbruik slechts 8 cent. Bovendien heeft deze wijnkast, dankzij de gedempte onderdelen en de trillingvrij gemonteerde compressor, een bijzonder laag geluidsniveau van 36 dB(A). De luchtvochtigheid kan worden aangepast en het apparaat beschikt over een FreshAir koolstoffilter voor de aanvoer van zuivere lucht. Een deuralarm, een temperatuuralarm en een isolatieglasdeur met UV-protectie waken over de kwaliteit van de wijn.

De UWT 1682 biedt plaats aan 34 flessen van Bordeaux-formaat en de temperaturen kunnen worden ingesteld via het tiptoets bedieningspaneel met digitale temperatuuraanduiding. Voor een gelijkmatige verlichting zijn beide temperatuurzones voorzien van dimbare ledverlichting die apart geschakeld kan worden. Dankzij de minimale warmteafgifte van de leds kan de verlichting continu blijven branden voor een smaakvolle presentatie. De handgemaakte houten plateaus op telescooprails bieden een perfect overzicht en een gemakkelijke toegang tot de flessen.

Meer informatie: www.koelen.nl 

Publicatiedatum: 5 september 2014

Reacties