Profielfoto van De Schouw Witgoed
De Schouw Witgoed
Nieuwe Brink 20, 1404 KB Bussum
maandag
08:00 - 17:30
dinsdag
08:00 - 17:30
woensdag
08:00 - 17:30
donderdag
08:00 - 17:30
vrijdag
08:00 - 17:30
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Waarom kiezen voor een Stoves fornuis?

Ontdek de Stoves Richmond S1000 EI Deluxe!

De perfecte combinatie van landelijk design en moderne technologie

U bent op zoek naar een nieuw fornuis, dan is Stoves vast en zeker al eens voorbij gekomen. In deze blog gaan we in op de Stoves Richmond S1000 EI Deluxe antraciet-mat. Dit prachtige fornuis van 100 cm breed combineert een landelijk design met de nieuwste technologieën op het gebied van koken en bakken. De strakke uitstraling zorgt ervoor dat het fornuis perfect past in zowel een landelijke als een moderne keuken.

Inductie kookgedeelte: 5 pitten inclusief wok pit

De Stoves Richmond S1000 EI Deluxe is uitgerust met een inductie kookplaat met vijf zones. Inductie koken is snel, veilig en energiezuinig. De verschillende zones hebben verschillende vermogens, waarbij de meest krachtige zone in het midden een vermogen heeft van wel 3,7 kW . Elke zone is voorzien van een boosterfunctie, waarmee u tijdelijk extra vermogen aan een zone kunt toevoegen. Dit is bijvoorbeeld handig als u snel water wilt laten koken of een gerecht op hoog vuur wilt bereiden.

Naast de boosterfunctie beschikt de kookplaat over speciale bereidingsfuncties, zoals een warmhoudstand en een smelt/saus functie voor bereiding op lage temperatuur. Zo kunt u met de Stoves Richmond S1000 EI Deluxe zowel op lage als op hoge temperatuur koken. Een unieke functie de lage temperatuur dus!

Vier ovens voor eindeloze mogelijkheden

Onder de kookplaat bevinden zich maar liefst vier verschillende ovens, waardoor u tegelijkertijd verschillende gerechten kunt bereiden met verschillende bereidingswijzen. De ovens links onder en rechtsboven zijn multifunctionele ovens met een grillfunctie, onder- en bovenwarmte en een 3D heteluchtstand. Hiermee worden uw gerechten aan alle kanten gelijkmatig gegaard, wat zorgt voor een perfect bakresultaat.

De oven linksboven is een grilloven met een inhoud van 35 liter, ideaal voor het grillen van vlees, vis of groenten. De oven rechtsonder is een sudderoven voor langzame bereiding. Deze Slow Cook oven is perfect om borden te warmen of suddervlees in te bereiden. 

Programmeerbare klok en handige accessoires

De Stoves Richmond S1000 EI Deluxe is voorzien van een programmeerbare klok, waarmee u eenvoudig de bereidingstijd van uw gerechten kunt instellen. Zo weet u zeker dat uw gerechten altijd op het juiste moment klaar zijn. Bij het fornuis worden standaard vijf roosters, een grillplaat en twee braadsledes meegeleverd.

Als extra toevoeging ten opzichte van het reguliere model, beschikt de Deluxe uitvoering over een extra grillelement. Dit zorgt voor nog meer mogelijkheden en flexibiliteit tijdens het koken en bakken.

Met de Stoves Richmond S1000 EI Deluxe haalt u een prachtig fornuis in huis dat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een ware aanwinst voor uw keuken. De combinatie van het landelijke design, de moderne technologieën en de vele mogelijkheden maken dit fornuis de ideale keuze voor iedereen die houdt van koken en bakken. Ik wens u alvast veel plezier en smakelijke gerechten toe met uw nieuwe Stoves fornuis!