Vaatwasser

Elke KitchenAid vaatwasser levert krachtige prestaties en is stil.

KitchenAid vaatwasser

De afwasautomaten van KitchenAid zijn water- en energiebesparend en bieden een scala aan programma’s die bij elke gelegenheid voor jou het vuile werk opknappen. Welke afwasautomaat je ook kiest, je geniet van een groot aantal functies die zijn ontwikkeld om het schoonmaken van potten, pannen, borden en bestek te verlichten

Sensortechnologie

Intelligente sensoren controleren continu het aantal vuildeeltjes in het water en passen de temperatuur, duur van de afwascyclus en het waterverbruik dienovereenkomstig aan. Hiermee bespaar je tot 30% tijd, water en energie in vergelijking met een standaard afwasbeurt.

Sensor stoomprogramma

Deze functie, die geïntegreerd is in het sensor programma, verhoogt de temperatuur en verlaagt de druk van het water gedurende de 'hoofdwas' om zo stoom te creëren waarmee het vuil op de vaat wordt losgeweekt en dus eenvoudiger verwijderd kan worden tijdens het spoelprogramma. Deze milde maar effectieve reinigingsmethode is ideaal voor je delicate vaat.

Pro-Clean

Met het krachtige Pro-Clean systeem is het niet meer nodig om op voorhand hardnekkig vuil weg te schrobben, want het biedt een schoon resultaat zonder extra water en reinigingsmiddel te gebruiken. 24 hogedruk sproeiers, aan de achterkant van de afwasautomaat, verwijderenhet hardnekkige vuil van grote items zoals ovenschotels en braadpannen. Je pannen en potten kunnen verticaal in het rek wordengeplaatst waardoor er 30% meer plaats vrijkomt in elke afwasbeurt.

Multi-zone

Dankzij deze speciale functie kun je kiezen welk deel van de afwasautomaat je wilt vullen en activeert je de wascyclus pas wanneer dat nodig is, dus je geniet van nog meer flexibiliteit.