Partner

KitchenAid Nederland

KitchenAid biedt een enorm flexibel keukendesign aan zodat thuiskoks kunnen kiezen uit een ruim gamma van kookopties om hun persoonlijk aangepast aanrecht te creëren met op maat gemaakte kookeilanden uitgerust met alle nodige functies om te koken, bewaren en schoon te maken. Gepassioneerde amateurkoks kunnen nu professionele resultaten behalen, “for the way KitchenAid is made”! 

MEER TONEN
algemene informatie

Keuze van de chef

KitchenAid heeft bij het ontwerpen van zijn producten altijd gekeken naar de beroepswereld voor input, ervaring en voorstellen en daardoor, alsook door de uitmuntende productie, is het zo uniek. Het is ook dankzij het advies van chefs dat de sous-vide kooktechniek vanuit de professionele keukens naar de huiskeuken werd gebracht.

Producten van buitengewone kwaliteit

KitchenAid is het enige merk dat een totaaloplossing biedt voor het hele proces van voedselmanagement, van kleine tot grote huishoudelijke toestellen inclusief accessoires.

Alle toestellen van KitchenAid staan synoniem voor fijn vakmanschap, duurzaamheid, de fijnste materialen, stevigheid en een ongelooflijk oog voor detail.

Het volledige menu van de KitchenAid kookgadgets werd steeds vernieuwd door een tijdloos, uniek en gedurfd design dat uitstraling geeft aan elke soort keuken en haalt inspiratie uit de iconische mixer/keukenrobot die aan de oorsprong van het merk ligt. Alle toestellen worden gemaakt onder strenge voorwaarden zodat ze veelzijdig, betrouwbaar, duurzaam, krachtig en precies zijn en prestaties leveren die de beste resultaten garanderen, welk recept of culinaire techniek je ook wilt!

artikelen

Artisan

De stoomfuncties van de KitchenAid Artisan oven zorgen voor een combi van stoom en ventilatie.

Twelix

Het unieke KitchenAid Twelix convectiesysteem biedt revolutionaire kookresultaten met een oven.

Toon alle 21 artikelen
collecties
KitchenAid Nederland heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Korte Noodgodsstraat 15
2801 RJ GOUDA

08000200151


RECENSIES
CONTACT
Korte Noodgodsstraat 15
2801 RJ GOUDA

08000200151