Profielfoto van KitchenAid

KitchenAid

Korte Noodgodsstraat 15, 2801 RJ GOUDA

Over ons

KitchenAid biedt een enorm flexibel keukendesign aan zodat thuiskoks kunnen kiezen uit een ruim gamma van kookopties om hun persoonlijk aangepast aanrecht te creëren met op maat gemaakte kookeilanden uitgerust met alle nodige functies om te koken, bewaren en schoon te maken. Gepassioneerde amateurkoks kunnen nu professionele resultaten behalen, “for the way KitchenAid is made”! 

Keuze van de chef

KitchenAid heeft bij het ontwerpen van zijn producten altijd gekeken naar de beroepswereld voor input, ervaring en voorstellen en daardoor, alsook door de uitmuntende productie, is het zo uniek. Het is ook dankzij het advies van chefs dat de sous-vide kooktechniek vanuit de professionele keukens naar de huiskeuken werd gebracht.

Producten van buitengewone kwaliteit

KitchenAid is het enige merk dat een totaaloplossing biedt voor het hele proces van voedselmanagement, van kleine tot grote huishoudelijke toestellen inclusief accessoires.

Alle toestellen van KitchenAid staan synoniem voor fijn vakmanschap, duurzaamheid, de fijnste materialen, stevigheid en een ongelooflijk oog voor detail.

Het volledige menu van de KitchenAid kookgadgets werd steeds vernieuwd door een tijdloos, uniek en gedurfd design dat uitstraling geeft aan elke soort keuken en haalt inspiratie uit de iconische mixer/keukenrobot die aan de oorsprong van het merk ligt. Alle toestellen worden gemaakt onder strenge voorwaarden zodat ze veelzijdig, betrouwbaar, duurzaam, krachtig en precies zijn en prestaties leveren die de beste resultaten garanderen, welk recept of culinaire techniek je ook wilt!