Foto: press_2013//vaatwasser-kuppersbusch.jpg

Schone vaat

Mits het machinaal gebeurt, is afwassen tegenwoordig een klusje van niks. Zeker niet als men kiest voor de allernieuwste slimme vaatwassers van K?ppersbusch: IGV6609.1 of de IGVS6609.01.

Mits het machinaal gebeurt, is afwassen tegenwoordig een klusje van niks. Zeker niet als men kiest voor de allernieuwste slimme vaatwassers van K?ppersbusch: IGV6609.1 of de IGVS6609.01.

Twee nieuwe stille vaatwassers die zijn uitgevoerd met een multiflex premium bestekschuiflade. Met deze vaatwasser is zelfs het in- en uitruimen kinderspel. Het bestek heeft zijn eigen lade, waardoor de rommelige, plaatsinnemende bestekkorf weglaten kan worden en hierdoor de machine plaats biedt aan maar liefst 14 couverts.

 

Innovatief aan deze vaatwasser is de plek van het zeepbakje. Doordat dit op een andere plaats is gezet zijn de korven dieper gemaakt en is er nog meer ruimte voor de vuile vaat.

Een ander belangrijk kenmerk van deze Küppersbusch vaatwasser is het feit dat hij enorm stil is. Met zijn 41dB hoor je de machine nauwelijks draaien.

De machine bevat meerdere wasprogramma?s waaronder een aantal automatisch instelbare. Verder is de machine uitgevoerd met vele opties zoals een lampje waaraan je kunt zien dat de machine draait. Ook geeft hij een optisch en akoestisch signaal als de vaat gedaan is.

De condensatiedroging is hygiënisch en schoon en zorgt ervoor dat er geen stoomwolk ontstaat als men de deur opent. De machine bevat een aquatronic functie die ervoor zorgt dat de machine zelf de sproeidruk van het water aanpast omdat hij ziet hoeveel vaat er is en hoe vervuild de vaat is. Resultaat: altijd een schone vaat.

Verkoopadviesprijzen: IGV6609.1 ? 2029,--, IGVS6609.01 ? 2079,--.

Küppersbusch geeft 2 jaar garantie en bij aankoop van 4 of meer Küppersbusch inbouwapparaten 5 jaar.

Meer informatie: www.kuppersbusch.nl.

Publicatiedatum: 19 mei 2009

Reacties