Foto: press_2013/bauknecht-vaatwasser-powerdry.jpg

Bauknecht vaatwasser PowerDry

Bauknecht vaatwasser PowerDry: afwassen en drogen in slechts 1 uur. De PowerDry maakt een einde aan het handmatig nadrogen van de vaat.

32 procent** van de consumenten zou graag minder tijd willen besteden aan het huishouden, zodat ze meer tijd overhouden om te spenderen met familie & vrienden en om te genieten van het leven. Vooral vrouwen (40 procent**) vinden zwaar huishoudelijk werk erg vervelend. De afgezaagde vraag wiens beurt het nu weer is om de vaat af te spoelen of na te drogen is nu overbodig geworden, dankzij de nieuwe PowerDry inbouwafwasautomaten van Bauknecht: al uw vaat wordt perfect afgewassen en gedroogd in slechts één uur. In plaats van vermoeiende klusjes geeft Bauknecht consumenten meer vrije tijd om van te genieten - en wordt koken des te leuker, omdat iemand anders zorg draagt voor de vaat.

PowerDry presteert beter en consumeert minder met A+++

De meerderheid van alle huishoudens bezit een afwasautomaat*** - 45 procent** van de consumenten hecht grote waarde aan apparatuur die zorg kan dragen voor vervelende, huishoudelijke klusjes. Desondanks gebruiken veel huishoudens nog steeds een afwasborstel en droogdoek. 'Consumenten spenderen tijd die ze eigenlijk niet hebben in hun hectische, dagelijkse leven aan het schoonmaken van schalen en pannen of het drogen van vochtige, plastic items of glazen,' legt Ragna Ferwerda uit, Trade Marketeer Kitchen voor Bauknecht Nederland. 'De nieuwe inbouw- afwasautomaten met PowerDry technologie geven consumenten deze verloren tijd terug: alle vaat wordt perfect afgewassen en gedroogd - en dit alles in slechts één uur*.' Het unieke PowerDry ventilatiesysteem met dubbele luchtcirculatie zorgt ervoor dat, na het schoonmaken, het vocht binnenin de afwasautomaat zorgvuldig wordt verwijderd en gecondenseerd - waardoor het nadrogen van de vaat, net als het afspoelen van tevoren, iets uit het verleden wordt.

Het innovatieve PowerClean+ systeem is krachtig genoeg om zelfs het meest hardnekkige vuil van uw vaat te verwijderen, dankzij krachtige waterstralen. Door de intelligente lay-out van de afwasautomaat passen pannen verticaal in de machine, waardoor er ruimte ontstaat voor 10 extra borden.**** Ondanks deze uitmuntende prestaties zijn PowerDry apparaten ook bijzonder zuinig. Met hun A+++ energieklasse verminderen ze significant het energieverbruik en gebruiken ze tot 20 procent minder energie – een groot voordeel, niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Meer informatie: www.bauknecht.com

Publicatiedatum: 5 februari 2014.

 

* Tijdens het programma 'Wash & Dry 1u' is de PowerClean+ functie niet beschikbaar.
** Bron: onderzoek door tns Infratest in Duitsland (juli 2013) namens Bauknecht.
*** 68,3% volgens de 'Statistisches Bundesamt'; status 2012.
**** Vergeleken met een Bauknecht afwasautomaat zonder PowerClean+ functie, bij het afwassen van 2 pannen.
***** Vergeleken met een Bauknecht afwasautomaat met energieklasse A+.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties