Exclusieve en stille vaatwassers van Inventum

Inventum introduceert een lijn exclusieve apparaten, met exclusieve features voor een exclusieve, aantrekkelijke prijs.

07 Mei 2020

De vaatwassers uit deze lijn hebben een luxe afwerking van hoogwaardige materialen. Met aandacht voor het design is op ieder detail gelet. De vaatwassers zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ze zijn uitgerust met de modernste technologieën en hebben tal van opties en functionaliteiten, waaronder een extra stil optie waarmee ze tot de stilste vaatwassers in de markt behoren. Excellent Exclusief tilt elke keuken naar een hoger niveau! 

Energiezuinig

In het Excellent Exclusief assortiment zijn twee hoogstaande vaatwassers opgenomen: de IVW6040A en de IVW6040AXL. Beide zijn zeer energiezuinig en per wasbeurt wordt er slechts 9 liter water verbruikt. Met de eco-stand wordt er zelfs nog minder water en energie verbruikt. Heb je een keer weinig vaat? Kies dan voor de optie halve belading. De Excellent Exclusief modellen hebben 3 opties voor halve belading. DeInventum vaatwasser IVW6040A heeft zelfs energielabel A+++ waarmee je de meeste energie, tijd en water bespaard.

Opties en functionaliteiten

Deze nieuwe lijn vaatwassers zijn niet alleen mooi qua look & feel, maar komen met nog veel meer mogelijkheden. Beide vaatwassers bieden ruimte voor 15 couverts en de IVW6040AXL heeft als voordeel dat het een ruimere kuip heeft en dus perfect past onder een hoger aanrechtblad. De vaatwassers bieden de mogelijkheid om nog stiller af te kunnen wassen dankzij de‘extra stil’ optie. Hiermee wordt het geluidsniveau automatisch gereduceerd en hoor je de vaatwassers bijna niet, zodat de vaatwassers eenvoudig in een open keuken geplaatst kunnen worden! En dat met hetzelfde perfecte wasresultaat!

De vaatwassers beschikken ook over een variabele besteklade. Dat betekent dat de lade opgedeeld kan worden in twee delen die uit de vaatwasser gehaald kunnen worden. Zo creëer je eenvoudig meer ruimte in de bovenkorf. Zelfs in het donker is duidelijk te zien of de vaatwasser zijn werk doet door middel van de 4 spots verlichting. Dankzij deze info LED vloerverlichting zie je precies wanneer de vaatwasser klaar is.

Exclusief verkrijgbaar

De Inventum Excellent Exclusief producten zijn exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. Je kunt hier de producten uitgebreid bekijken in de showrooms en je bent verzekerd van deskundig advies en een vakkundige installatie. Voor meer informatie over de producten en de verkooppunten, bekijk: www.inventum.eu  

Breed assortiment

Naast deze exclusieve producten biedt Inventum ook een andere lijn vaatwassers met verschillende specificaties. Zowel inbouw- als vrijstaande vaatwassers zijn terug te vinden op de website: www.inventum.eu. Vanwege het brede productportfolio is er altijd voor iedereen een geschikte Inventum vaatwasser.

 

Ben jij geïnteresseerd in de aankoop van een van deze vaatwassers? Of wil je nog meer informatie over het assortiment? Neem dan een kijkje op onze website: www.inventum.eu

Reacties