Nieuwe koel-vriescombinatie met energielabel A van Inventum

De KV2010B van Inventum is één van de meest betaalbare koelkasten met energieklasse A. Het stijlvolle ontwerp past perfect in elke keuken en hij is ook nog eens extreem stil!

Bespaar op energiekosten met de KV2010B

In de afgelopen jaren zijn de energiekosten aanzienlijk gestegen, waardoor het soms lastig kan zijn voor huishoudens om rond te komen. Overstappen op energiezuinige apparaten kan bijdragen aan lagere energiekosten. De nieuwe KV2010B van Inventum met energieklasse A is zeer energiezuinig. Hij beschikt over verschillende handige extra’s zoals No Frost, superkoelen en supervriezen, zo kunnen boodschappen snel op de juiste temperatuur gebracht worden.

Goed voor het milieu en de portemonnee

Door de metal cooling technologie in de KV2010B wordt de temperatuur gelijkmatig verspreid en langer behouden. Dit betekent dat je etenswaren langer vers blijven, waardoor voedselverspilling verminderd en kwaliteit van je eten bewaard blijft. Met deze koelkast van Inventum bespaar je dan ook in aanschaf én in gebruik!

Win een reis naar IJsland voor twee personen!

Inventum heeft een leuke nieuwe winactie bij het koelen en vriezen assortiment. Bij aankoop van een vrijstaande Inventum koelkast, koeler, koel-vriescombinatie, vriezer of vrieskist maak je kans op een reis naar IJsland voor 2 personen t.w.v. € 5000,-. De actie loopt van 1 juni tot en met 31 augustus 2024. Je kunt je aankoop registreren tot en met 7 september 2024 via www.inventum.eu/zoekverkoeling.

Bekijk het volledige koelen en vriezen assortiment op www.inventum.eu.