Uw toekomstige keuken in 3D? Maak een afspraak!

Bij Tieleman vinden we dat het kopen van een keuken een feest moet zijn en doen er alles aan om u na een afspraak vol inspiratie en informatie met een offerte en keukenontwerp naar huis te laten gaan.

Het kopen van een keuken is een investering voor jaren. Het is daarom dan ook belangrijk om tijd en aandacht in de voorbereding te investeren. Door de voorbereiding die u doet, kunnen onze adviseurs een mooi keukenontwerp voor u maken die aan al uw wensen voldoet. Bij Tieleman Keukens vinden we dat het kopen van een keuken een feest moet zijn en doen wij er alles aan om u na een afspraak vol inspiratie en informatie met een offerte en keukenontwerp naar huis te laten gaan.

Lees de keukenreis van aanschaf tot plaatsing

Keukenontwerp in 3D
Bij Tieleman Keukens nemen wij ruim de tijd voor u om al uw wensen te inventariseren, door onze showroom te lopen en u alles te laten zien en voelen. Tijdens het gesprek met de adviseur worden alle wensen en ideeën samengevoegd tot een schets/ontwerp.

Om u alvast een zo goed mogelijk beeld te geven van uw toekomstige keuken, maakt de adviseur een keukenontwerp in 3D voor u. Dit keukenontwerp wordt aangekleed met accessoires, meubels e.d. om de keuken zo realistisch mogelijk te maken en u een beeld te geven hoe de keuken eruit komt te zien. Door een keukenontwerp in 3D te maken, krijgt u er meer gevoel bij.

We laten u graag enkele keukenontwerpen zien die door onze adviseurs gemaakt zijn om u te laten zien wat u kunt verwachten van Tieleman Keukens. Onderaan de pagina vindt u nog meer keukenontwerpen.

Uw keuken in real life
Een 3D ontwerp geeft beleving, maar uw keuken bewonderen op een levensgroot scherm, de LivingWall geeft nog meer beleving. De LivingWall toont de ontwerpen van de nieuwe keuken levensgroot op een enorm scherm (afmetingen: ruim 3,5 meter x 2,5 meter). Op het scherm kan tevens de hele beleving van uw interieur/woning gemaakt worden om u een zo realistisch beeld te geven van uw nieuwe toekomstige keuken. Zo kunt u op ware grootte een indruk opdoen van uw nieuwe keuken. Bijna alsof u er zelf al in staat.

Of wat dacht u van uw keuken bekijken in VR? Loop door uw ontwerp met een VR-bril. Uw toekomstige keuken komt nog meer tot leven als u er zelf al instaat. Via onze 360 graden views en onze VR-bril bieden wij u een unieke ervaring en beleving van uw nieuwe keuken.

Kom langs bij Tieleman Keukens
U bent altijd van harte welkom in onze showroom om vrijblijvend rond te kijken. Kijk voor alle openingstijden op onze website.

Wanneer u zover bent om door een adviseur geholpen te worden, raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken zodat u zeker bent van een afspraak. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Om goed voorbereid uw afspraak in te gaan, is het handig om een 'Mijn Tieleman' omgeving aan te maken en in te vullen. Zo kan de adviseur alvast aan de slag met het maken van een ontwerp.

Maak gemakkelijk een afspraak via onze afsprakenplanner of neem contact met ons op via info@tieleman.nl of telefoonnummer 0187-602555. Wij maken graag en geheel kosteloos een ontwerp van uw toekomstige droomkeuken.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom