Profielfoto van Tomado Electric Appliances
Tomado Electric Appliances
Website
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Tomado TMF1101B - Melkopschuimer - Cappuccino

Zin in een romige laag melkschuim op je koffie? De Tomado TMF1101B is uitermate geschikt voor het warm opschuimen en verwarmen van melk.

Zin in een romige laag melkschuim op je koffie? De Tomado TMF1101B is uitermate geschikt voor het warm opschuimen en verwarmen van melk voor een heerlijke Cappuccino of Latte in slechts 90 seconden. De bediening is eenvoudig en de melkopschuimer is 360 graden roteerbaar. De melkopschuimer kan tot 115 ml melk opschuimen en 250 ml melk verwarmen. Nadat de melkopschuimer klaar is, kan je de warme opgeschuimde melk snoerloos uitschenken in een koffiekopje. Het apparaat schakelt daarna automatisch uit, wel zo handig! Dankzij de anti-kleeflaag is het schoonmaken ook zo gebeurd.

Productvoordelen van de Tomado TMF1101B:
Geschikt voor warm opschuimen
Matzwart design
Perfect melkschuim in 90 sec.
115 ml opschuimen - 250 ml opwarmen
Anti-kleeflaag voor eenvoudige reiniging
Droogkookbeveiliging
Schakelt automatisch uit
2 jaar garantie bij Tomado

Stijlvol design
Dankzij het stijlvolle zwarte RVS design in combinatie met de kunststof details is deze melkopschuimer een aanwinst voor iedere keuken. De deksel is transparant, zodat je kunt zien hoe de melk opschuimt tot een heerlijke latte macchiato.

Makkelijk te gebruiken
Deze melkopschuimer is uitermate geschikt voor het opschuimen van warme melk. Je kunt hem naast het opschuimen ook gebruiken voor het opwarmen van (chocolade)melk. De handzame melkopschuimer is in iedere positie eenvoudig op te tillen en weer terug te zetten, dankzij het 360° draaibare basisstation. Hierdoor is de melkopschuimer ideaal voor zowel links- als rechtshandigen.

Warm opschuimen
Met één druk op de knop kies je voor het warm opschuimen van melk. De maximale capaciteit voor het opschuimen van melk is 115 ml. Deze maataanduiding staat in de melkopschuimer aangegeven. Wanneer je deze streep overschrijdt kan de melkopschuimer overstromen. Voor het opschuimen van melk is het belangrijk dat je de garde accessoire gebruikt. Voor de beste smaak en het mooiste resultaat kies je volle melk.

Opwarmen
Deze melkopschuimer is ook ideaal voor het opwarmen van melk en chocolademelk. De maximale capaciteit voor het opwarmen is 240 ml. Deze maataanduiding wordt aangeduid door het bovenste maximumstreepje binnen in de melkopschuimer. Voor het opwarmen van melk kies je voor de zwarte mixer accessoire.

Veilig in gebruik
Zet je de melkopschuimer aan zonder dat er melk in zit? Dan zorgt de droogkookbeveiliging ervoor dat melkopschuimer automatisch uitschakelt. Laat de melkopschuimer even afkoelen voordat je hem weer gebruikt.

Eenvoudig schoon te maken
Dankzij de anti-kleeflaag is de melkopschuimer heel gemakkelijk schoon te maken. Spoel hem na gebruik gelijk af met lauw water en een klein beetje afwasmiddel, zodat de melk niet opdroogt en aankoekt.