Foto: Tieleman_award

Tieleman Keukens wederom 'Best Beoordeeld' 2024 in de rubriek keukenaanbieders (Opiness.nl)

Ook in 2024 wordt Tieleman Keukens 'Best Beoordeeld' in de rubriek keukenaanbieders op Opiness.nl.

04 Maart 2024

Opiness is een onafhankelijke reviewsite op basis van klantoordeel. Een award die jaarlijks uitgereikt wordt en we dit jaar al voor het 5e jaar op rij in ontvangst mochten nemen. We mogen een jaar lang de titel 'Best Beoordeeld 2024' voeren. Het voltallige Tieleman-team is daar erg trots op en dankbaar voor. Een eervolle en waardevolle titel! Iedereen die ons beoordeeld heeft, willen we daarvoor natuurlijk bedanken.

Bekijk alle Opiness reviews 

Kwaliteit en service 

Bij aankoop van een Tieleman-keuken kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en zelf opgeleide monteurs. En u kiest voor een service die al jaren tot de verbeelding spreekt. Tieleman Keukens staat al meer dan 60 jaar voor 100% kwaliteit. Niet voor niets dat er al zoveel tevreden klanten een keuken bij Tieleman Keukens gekocht hebben. 

Uw zekerheden 

Best beoordeeld 2024

Dat Tieleman Keukens ook in 2024 Best Beoordeeld is in de rubriek keukenaanbieders is een eervolle en waardevolle titel. Wij willen onze klanten daarom dan ook bedanken voor het vertrouwen in Tieleman Keukens en de vele mooie woorden die wij dagelijks ontvangen. 

De cijfers voor de titel 'Best Beoordeeld' zijn gebaseerd op alleen klantbeoordelingen, ofwel alleen de ervaringen van klanten. De onderdelen waarop beoordeeld zijn prijs-kwaliteits verhouding, assortiment, personeel en service.

Tieleman Keukens mag officieel een jaar lang de titel ‘Best Beoordeeld 2024’ voeren. Daar zijn wij erg trots op. Dat is waar we het dagelijks met elkaar voor doen. De liefde voor ons vak, onze klanten en onze medewerkers. Dagelijks werken alle medewerkers van het hechte familiebedrijf Tieleman Keukens enorm hard om klanten tevreden te stellen. Tieleman gaat niet voor niets voor 100% klanttevredenheid!

Bij Tieleman Keukens heeft u zekerheid! Van advies tot aan jarenlang keukenplezier, alles moet kloppen. Bij Tieleman Keukens is het kopen van een keuken een feest! 

Meer van Tieleman Keukens
Reacties