Kleur, kleur en nog eens kleur!

Met het concept BLANCO SITY VIU en de bijhorende accessoires is het nu heel makkelijk om in de keuken individuele, kleurrijke accenten te plaatsen.

Zo kleurrijk als het leven

De spoelbak BLANCO SITY XL 6 S onderscheidt zich door het afdruipvlak met een nieuw design en door de grote XL-bak. De bijzondere aantrekkingskracht van het concept ligt in de combinatie met de aantrekkelijke set accessoires.

De flexibele snijplank SITYPad sluit perfect aan bij de geometrie van het afdruipvlak; de ophangbare schaal SITYBox is een elegante oplossing voor het opbergen van gereedschap voor de vaat. De frisse tinten van de accessoires zorgen voor bijzondere accenten. Lemon, kiwi, orange of lava grey - dat hangt van uw persoonlijke voorkeur af. SITYPad en SITYBox zijn inbegrepen bij de spoeltafel.

Bijpassende mengkraan

De combinatie met de mengkraan BLANCO VIU-S is sterk aan te bevelen. Dit compacte en moderne model beschikt over een flexibele sproeislang, waarvan de omhulling te verkrijgen is in vier kleuren die passend zijn bij de accessoires. De mengkraan is comfortabel en veilig te manipuleren, de sproeislang kan opgehangen worden, de bedienhendel is zijdelings te bedienen en er is een energiebesparende koud-start-functie.

Laat u verder inspireren op onze website.