Siemens Induction Air Plus als beste getest

e consumentenbond heeft de Siemens EX807NX68E in 2023 met een 7.8 verkozen tot de beste uit de test in de categorie inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging.

De revolutionaire Siemens inductionAir Plus combineert twee geweldige apparaten: een inductiekookplaat met flexibele kookzones en een krachtige afzuiging. De consumentenbond heeft de Siemens EX807NX68E in 2023 met een 7.8 verkozen tot de beste uit de test in de categorie inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. De ideale 2-in-1 oplossing van kookplaat én afzuigkap in een strak design.

Ruimtebesparende kookplaat
Het ruimtebesparende concept biedt alle mogelijkheden om de keuken van uw dromen te creëren. De volledig strakke kookplaat past zelfs in een zwevend werkblad, en de geïntegreerde afzuiging zorgt ervoor dat u vrij zicht heeft boven het werkblad. Perfect als je houdt van een open ruimte en een strak design.

Belangrijke eigenschappen

  • Blauwe dual lightSlider: elegante touch- en schuifbediening.
  • FlexInduction: de slimme kookplaat die zich aanpast aan je pannen.
  • Intelligente flexZones: automatische aanpassing van de kookzone voor maximale flexibiliteit
  • PowerMove Plus: drie verschillende warmtezones maken het koken nog makkelijker.
  • Met powerBoost verhoog je direct de temperatuur, zodat het opwarmen maar liefst 35% sneller gaat.
  • ClimateControl-sensor: detecteert stoom en geuren en past de afzuigkracht automatisch aan.

Lees de uitgebreide voordelen van deze inductiekookplaat

Hoe werkt een kookplaat met afzuiging?
Bij een inductiekookplaat met afzuiging is het afzuigsysteem volledig in de kookplaat geïntegreerd. Hierdoor verdwijnt de afzuigkap uit het zicht en geeft het meer vrijheid om te bewegen tijdens het koken. Bang dat kookdampen de ruimte vullen tijdens het koken? Geen zorgen: het geïntegreerde afzuigsysteem neemt sneller kooklucht op dan dat het opstijgt. Kookdampen, geuren en vetdeeltjes verdwijnen daarom nog voordat ze zich in de ruimte kunnen verspreiden.

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze Siemens inductiekookplaat? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bij aankoop van een Siemens Induction Air Plus ontvangt u standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Maar koopt u 4 of meer apparaten, dan ontvangt u in totaal 5 jaar garantie.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom