Profielfoto van De Schouw Witgoed
De Schouw Witgoed
Nieuwe Brink 20, 1404 KB Bussum
maandag
08:00 - 17:30
dinsdag
08:00 - 17:30
woensdag
08:00 - 17:30
donderdag
08:00 - 17:30
vrijdag
08:00 - 17:30
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Quooker met kokend-, koud- en bruiswater

Ontdek de veelzijdigheid van de Quooker: nu ook met bruisend en koud water!

Quooker is al jarenlang een begrip in de wereld van keukenapparatuur. Deze innovatieve kraan biedt niet alleen direct kokend water, maar tegenwoordig ook de mogelijkheid om te genieten van heerlijk koud water en verfrissend bruisend water. In dit artikel vertellen wij u graag meer over de voordelen van deze veelzijdige kraan en hoe u optimaal kunt genieten van de verschillende functies.

Koud water: altijd fris en snel beschikbaar

Met de Quooker Cube heeft u altijd direct toegang tot koud water. Dit is niet alleen handig voor het snel vullen van een glas water, maar ook voor het bereiden van bijvoorbeeld een kan limonade of het afspoelen van groenten en fruit. Het koude water uit de Quooker is gefilterd, waardoor u kunt genieten van een betere smaak en kwaliteit. Bovendien bespaart u met de Quooker tijd, omdat u niet langer hoeft te wachten tot de kraan koud genoeg is.

Bruisend water: een duurzaam en smaakvol alternatief

Houdt u van bruisend water, maar wilt u graag een duurzamer alternatief voor het kopen van plastic flessen? Dan is de Quooker Cube met bruisend water functie een uitstekende keuze. Met één druk op de knop heeft u direct toegang tot verfrissend bruisend water, perfect voor het bereiden van een glas water met een smaakje of een heerlijke cocktail. Bovendien bespaart u hiermee niet alleen op plastic afval, maar ook op de kosten van het kopen van bruisend water in de supermarkt.

De voordelen van een Quooker met bruisend en koud water

De Quooker met bruisend en koud water biedt tal van voordelen voor u en uw gezin. Hieronder hebben wij de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:

1. Direct toegang tot koud, kokend en bruisend water
2. Bespaart tijd en energie in de keuken
3. Duurzaam alternatief voor plastic flessen
4. Gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik
5. Stijlvol design dat past in iedere keuken

Veiligheid en gebruiksgemak

Een belangrijk aspect van de Quooker is de veiligheid. De kraan is voorzien van een kindveilige bedieningsknop, waardoor de kans op ongelukken met kokend water aanzienlijk wordt verkleind. Bovendien is de kraan eenvoudig in gebruik, met duidelijke pictogrammen die aangeven welke functie u op dat moment gebruikt. Zo weet u zeker dat u altijd het juiste water uit de kraan krijgt.

Stijlvol design

Naast de praktische voordelen, is de Quooker ook een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. De kraan is verkrijgbaar in verschillende designs en afwerkingen, zodat er altijd een Quooker is die perfect aansluit bij uw keukeninterieur. Of u nu houdt van een strakke, moderne look of juist een klassieke uitstraling, met de Quooker haalt u een echte eyecatcher in huis.