Siemens studioLine

Het alledaagse zo voor de hand liggend en tegelijkertijd zo buitengewoon mogelijk vormgeven - dat is de kracht van de inbouwapparatuur van studioLine.

Fascinerend vanaf de eerste indruk

Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving. Of de apparatuur nu naast elkaar of onder elkaar wordt ingebouwd, je creëert er keukens mee die net zo buitengewoon zijn als de eigenaar.

Uitgesproken blackSteel design

Het volledig vernieuwde design van studioLine werd oktober 2017 geïntroduceerd op de markt. De apparaten vallen op door de strakke lijnen en moderne materialen. Nieuw in het assortiment van studioLine is de afwerking met blackSteel: een extra donkere versie van geborsteld RVS. Zo zijn de zwart uitgevoerde ovens voorzien van dergelijke handgrepen en plaats je met de afzuigkappen, ook voorzien van blackSteel, een echte blikvanger in je keuken.

Koken op het hoogste niveau

Maar studioLine is meer dan alleen een lust voor het oog. De inbouwapparaten zijn ook voorzien van exclusieve functionaliteiten en de laatste innovaties. Denk aan ventilatiesystemen geïntegreerd in kookplaat en natuurlijk het op afstand bedienen van je keukenapparatuur met de Home Connect app. Het mag duidelijk zijn: van studioLine mag je méér verwachten.