modulAir ventilatie

Het Siemens modulAir ventilatie systeem zit precies waar dat nodig is: naast de kookplaat. Zo kun je jouw keuken precies zo inrichten als jij wilt.

Meer vrijheid

Doordat het modulAir ventilatiesysteem naast je kookplaat zit, blijft er ruimte over voor het vrij inrichten van je keuken naar jouw persoonlijke stijl. De kleine motor onder het werkblad zorgt ervoor dat je nog steeds genoeg lades en andere bergingsmogelijkheden kunt plaatsen. Voor eindeloze mogelijkheden.

Klein en krachtig

De iQdrive motor in het modulAir systeem verwijdert snel en krachtig onaangename keukengeuren. Dankzij het borstelloze mechanisme is de motor zeer stil, efficiënt en gaat lang mee. De techniek is bovendien enorm energiezuinig. De iQdrive techniek bespaart tot wel 75% energie vergeleken met gewone afzuigkappen.

Luchtafvoer en recirculatie

Je kunt kiezen uit twee soorten afzuiging van het modulAir systeem: luchtafvoer en recirculatie. Het luchtavoer systeem voert de stoom en keukengeuren direct uit je keuken, voor constante frisheid. Het recirculatie systeem filtert de opgezogen lucht en zet het om in schone, frisse lucht. Hierdoor heb je geen luchtafvoerkanaal nodig en ontsnapt er in de winter geen warme lucht naar buiten, en in de zomer blijft de lucht precies waar hij moet zijn: binnen.