array(1) { ["path"]=> string(72) "www.siemens-home.bsh-group.com/nl/siemens-ontdekken/campaign/homeconnect" }
Partner

Siemens

Siemens ontwikkelt innovatieve huishoudapparaten die het leven comfortabeler maken. Wij geven de toekomst vorm daar waar hij het dichtst bij jou is: thuis.

Een verbonden huishouden

Met Home Connect kun je je huishoudelijke apparaten bedienen en in de gaten houden, waar en wanneer je maar wilt via de Home Connect app.

Een wereld aan mogelijkheden

Zoals een afstandsbediening bij een tv, is Home Connect de afstandsbediening voor je huishoudelijke apparaten. Zo kun je bijvoorbeeld in de supermarkt zien wat er nog in je koelkast ligt of kun je de wasmachine aanzetten op je werk. Maar in de app vind je ook handige gebruikstips, direct de juiste links naar onderdelen en accessoires en een gevarieerd receptenboek. Alles wat je wilt doen met en weten over je apparaat, in één overzichtelijke app.

Het hele huishouden verbonden

Diverse huishoudelijke apparaten van Siemens zijn uitgerust met Home Connect: koelkasten, vaatwassers, ovens, koffiemachines, wasmachines en drogers. Ieder apparaat heeft zijn eigen innovatieve Home Connect functies. Aangepast aan jouw individuele behoeftes, zodat je tijd overhoudt voor de dingen die écht belangrijk zijn.

Ontdek het zelf

In de Siemens Connectivity Loft van het inspiratiehuis 20|20 staan alle apparaten met Home Connect. Hier leer, ervaar én probeer je zelf alle mogelijkheden van Home Connect.

Je kunt ook alvast een kijkje nemen in de Home Connect app in de demo-modus, zonder de apparaten aan te schaffen. De app is beschikbaar in de Apple App Store en Google Playstore.

Meer lezen over
'Een verbonden huishouden'?

meer van deze professional

Interactieve ovens van Siemens

De interactieve ovens van Siemens zijn eenvoudig te bed...

EQ.9 Espresso volautomaat

Nog meer koffievarianten met de EQ.9 Espresso volautoma...

Siemens studioLine

Het alledaagse zo voor de hand liggend en tegelijkertij...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.