Foto: /277005.jpeg

Wolf lanceert de black glass e-serie oven

Wolf, fabrikant van hoogwaardige kookapparatuur introduceert begin 2012 de nieuwe ?Black Glass E-Serie? in enkele en dubbele oven uitvoering.

Wolf, fabrikant van hoogwaardige kookapparatuur introduceert begin 2012 de nieuwe ?Black Glass E-Serie? in enkele en dubbele oven uitvoering.

Deze oven is uitgevoerd in zwart glas en heeft een heel modern en strak uiterlijk. Dit model heeft dezelfde functies en prestaties als de originele E- serie oven. De oven heeft een onopvallend bedieningspaneel met tiptoetsen en duidelijk leesbaar LCD scherm. Een oven die zowel goed bakt als goed oogt.

 

Deze oven is te combineren met een bijpassende warmhoudlade, ook met een front van zwart glas. In deze lade kunt u de gerechten in perfecte conditie houden tot het tijd is ze te serveren. Het nieuwe model 'Wolf Black Glass E serie' zal beschikbaar zijn in het eerste kwartaal van 2012. Prijs is conform de originele E-serie modellen, vanaf € 4415,- inclusief BTW.

Wat maakt de ovens van Wolf zo uniek?
- Dubbele convectie
De oven heeft twee afzonderlijke ventilatoren en vier individuele warmtebronnen die gelijktijdig of onafhankelijk van elkaar werken. Het dubbele hete luchtsysteem zorgt voor een gelijkmatige temperatuur en luchtstroming. Hierdoor kan er nauwkeuriger gekookt worden met professionele resultaten.

- Tien kookinstellingen: Onderwarmte, Ovengrill, Onderwarmte met Ovengrill, Hetelucht, Ovengrill met Hetelucht, Onderwarmte met Hetelucht, Onderwarmte met Ovengrill en Hetelucht, Pizzaoven (met pizzasteen accessoire), dehydratie en een instelling om deeg te laten rijzen of yoghurt te maken.

- Verstelbare ovenroosters: drie uitneembare roosters waarvan één telescopisch. Het onderste rooster glijdt door op de geopende deur, die 25kg kan dragen. De verwijderbare roostergeleiders hebben 6 verschillende niveaus.

- Inclusief Wolf's unieke kobaltblauwe interieur, dubbel interieur halogeen verlichting, verborgen bakelement, braadslede over de volledige breedte, vleesthermometer en pyrolitische zelfreinigingsfunctie.

Publicatiedatum: 14 december 2011

Meer informatie: www.westye.eu.com

Reacties