Foto: press_2013//STEEL-inbouwoven-combi-oven.jpg

STEEL: multifunctionele inbouwoven

De STEEL inbouwoven is verkrijgbaar in de series Genesi en Ascot, iedere inbouwoven in acht kleuren.

De STEEL inbouwoven is verkrijgbaar in de series Genesi en Ascot, iedere inbouwoven in acht kleuren.

STEEL apparatuur geeft uitdrukking aan de passie voor design en functionaliteit. In dit kader presenteert STEEL met gepaste trots haar eigentijdse en multifunctionele inbouwapparatuur! Verkrijgbaar in twee series Genesi en Ascot, ieder in acht kleuren.

Pizzaoven

Een prachtig inbouwapparaat is de 60 x 90 cm uitvoering, in deze afmeting vindt u twee ovens! De bovenste oven is een rasechte pizzaoven (34 liter) en kan worden verwarmd tot maar liefst 315°C. Deze hitte én de ingebouwde pizzasteen staan garant voor heerlijk knapperige pizza’s. Een must voor ieder pizza liefhebber! Voor de onderste oven met een inhoud van 70 liter, heeft u de keuze uit een pure conventionele oven, of een combi-stoom variant. Deze laatste heeft alle traditionele ovenstanden die u gewend bent, maar heeft als extra een combi-stoom functie.

De 90 centimer brede oven is geschikt voor inbouw onder het aanrecht of in een brede, halfhoge kast. Deze oven heeft een inhoud van 91 liter en kent eveneens twee uitvoeringen; de conventionele hetelucht oven of de combi-stoom variant.

Natuurlijk ontbreekt de afmeting 60 x 60 cm niet, hetelucht of combi-stoom? Allebei mogelijk! Deze oven heeft een inhoud van 70 liter en is verkrijgbaar vanaf Euro 1.195,-.

Alle inbouwovens van STEEL zijn uitgerust met een geïntegreerde kern-temperatuurmeter, draaispit, grill, telescopische geleiders, roosters en bakplaten.

Kleuren

De Genesi kleuren zijn helder, modern, fel en eigentijds. Met de inbouwapparatuur in bijvoorbeeld de kleuren geel, rood en lime krijgt menig keuken een hippe retrolook! De Ascot kleuren zijn meer gericht op de landelijke keuken.

Combi-stomen met STEEL

In de combi-stoomovens van STEEL wordt de stoom opgewekt in de bodem. Daar bevindt zich een waterreservoir dat met de bijgeleverde waterkan gemakkelijk kan worden gevuld. Het verwarmingselement is onder het reservoir geplaatst en komt niet met water in aanraking, zodat kalkaanslag geen kans krijgt. Koken met stoom is een eeuwenoude bereidingswijze die al langere tijd een enorme opmars maakt in de moderne keuken. Door ingrediënten te stomen, behouden ze hun pure smaak, er is geen vet nodig bij de bereiding en vitamines en mineralen blijven optimaal bewaard. Een combi-stoomoven is geschikt voor de bereiding van de heerlijkste groenteschotels, malse vlees- en visgerechten, maar ook voor knapperige broodjes.

Meer informatie: www.alluance.nl

Publicatiedatum: 31 mei 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties