Foto: kitchenaid-robert-van-beckhoven

Smakelijk duo: Robèrt van Beckhoven & KitchenAid

KitchenAid presenteert nieuwe Twelix Artisan-oven en koelkast Vertigo voor hobbykoks met ambitie.

Wie eindejaar zegt, zegt feestmenu. KitchenAid en de Nederlandse ambassadeur Robèrt van Beckhoven nemen een stukje stress weg door je een inspirerend recept aan te reiken. Perfect te bereiden in de gloednieuwe Twelix Artisan-oven en perfect te bewaren in de even nieuwe Vertigo-koelkast.

Zoete samenwerking

Meester Patissier. Sinds kort ook Meester Boulanger. En natuurlijk streng maar rechtvaardig jurylid van het populaire tv-programma ‘Heel Holland Bakt’. Robèrt van Beckhoven hoeft bij hobbykoks in Nederland geen introductie meer.

KitchenAid is dan ook erg blij met deze ambassadeur. Niet alleen delen hij en het designmerk een passie voor koken, ook een streven naar perfectie typeert beide partners. Met de lancering van de Twelix Artisan-oven lonkt bovendien een nog zoetere samenwerking.

Robèrt van Beckhoven: “Ik ga voor kwaliteit en daarom past KitchenAid bij mij. Of je nu een doordeweeks brood bakt of een verrassend dessert maakt, de vele mogelijkheden van KitchenAid tillen je talent naar een hoger niveau. Met KitchenAid krijg je gemak en vrijheid waardoor jij je kunt concentreren op je eindproduct. Patisserie en Boulangerie zijn absoluut mijn passie en dat komt tot leven met KitchenAid. De Twelix Artisan Oven, Artisan Keukenrobot, maar zelfs de waterkoker en het wafelijzer: wat een genot om met deze apparaten in de keuken te staan!”

Twelix Artisan, professionele precisie

Met de nieuwe Twelix Artisan-oven verlegt KitchenAid opnieuw grenzen: de oven brengt professionele precisie in je keuken en ondersteunt je culinaire creativiteit. Het geheim zit in de vele accessoires – van stoompan en actieve pizzasteen tot koffiebonenbrander. Zo kun je de multifunctionele Artisan-oven helemaal naar jouw wensen uitbreiden.

KitchenAid presenteert nieuwe Twelix Artisan-oven en koelkast Vertigo voor hobbykoks met ambitie.

Bovendien kun je kiezen uit 4 voorgeprogrammeerde stoomfuncties, specifieke combinaties van conventioneel koken met stoom. Na je keuze regelt de oven automatisch de temperatuur en stoomintensiteit. De exclusieve Twelix-technologie (twee verwarmingselementen in de vorm van een halve cirkel) garandeert een optimale luchtstroom in de hele oven. Dankzij de gelijkmatige warmteverspreiding kan je in twee of drie lagen boven elkaar koken, zonder dat smaken of aroma’s zich vermengen.

Vertigo, de kunst van het koelen

Ook de kunst van het koelen tilt KitchenAid naar een hoger niveau. Flexibiliteit is de rode draad van Vertigo. Dit modulaire systeem biedt het allernieuwste op het vlak van koelen, volledig geïntegreerd, als vrijstaand model of als inbouw.

Erg vernieuwend is bijvoorbeeld de ‘Multi Temperatuur-lade’ die dienst kan doen als extra koelruimte, vriezer of ‘Dynamic 0°’-compartiment. Deze functie creëerde KitchenAid speciaal om specifieke ingrediënten te bewaren, zoals verse groenten, fruit, vlees, vis en zuivel. De lage temperaturen (in te stellen tussen -2 en +2°C) gaan samen met een automatisch aangepaste luchtvochtigheid.

KitchenAid presenteert nieuwe Twelix Artisan-oven en koelkast Vertigo voor hobbykoks met ambitie.

Andere troeven? De verstelbare draagplateaus maken de indeling van je koelkast flexibeler dan ooit – ideaal ook voor een feestelijke taart van formaat. De volautomatische ijsmachine met waterfiltering geeft je altijd zuivere, geurloze en smaakloze ijsblokjes. De ledverlichting zorgt ervoor dat je alles vlot vindt en de lades sluiten zachtjes met één lichte aanraking.

Meer informatie: www.kitchenaid.nl

Publicatiedatum: 21 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties