Foto: inbouwapparatuur-steel-oven-pizza

Inbouwapparatuur Steel voorzien van pizzaoven

Bakken met Italiaanse klasse met de inbouwapparatuur Steel voorzien van een pizzaoven.

Een pizzaoven met geïntegreerde pizzasteen in eigen keuken? Die droom komt uit met inbouwapparatuur van Steel. Naast Italiaans design brengt de fabrikant ook de Italiaanse smaak naar de Nederlandse keuken. Deze smaakvolle oven garandeert de meest knapperige en lekkere pizza's uit eigen keuken.

Pizzaoven

De bijzondere pizzaoven is een van de twee ovens uit de series Genesi of Ascot (60 x 90 centimeter). Met de ingebouwde pizzasteen en instelbare temperatuur tot maar liefst 315 graden Celsius bakt u met Italiaanse klasse. Daaronder kunt u kiezen uit een conventionele oven of een combi-stoom variant. Die laatste beschikt over alle traditionele ovenstanden en een combi-stoom functie als extra. Beide varianten hebben een inhoud van 70 liter.

Zowel de Genesi als Ascot zijn geschikt als inbouw onder het aanrecht of in een bovenbouw kast. Ze zijn standaard uitgerust met draaispit, grill, telescopische geleiders, roosters en bakplaten. De kleuren van de Genesi zijn modern en fel, de Ascot past uitstekend in de landelijke keuken. Beide modellen zijn ook verkrijgbaar (maar dan zonder pizzaoven) in 60x60 en 90x60.

Alluance Group in Genemuiden is de Nederlandse importeur van Steel. Met een eigen after-sales team zorgt het voor een uitstekende service die past bij een topmerk als Steel.

Meer informatie: www.steelfornuizen.nl

Publicatiedatum: 21 februari 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties