Foto: press_2013//Grando-keukenapparatuur-webshop.jpg

Grando webshop keukenapparatuur

Grando Keukens & Bad heeft een webshop voor keukenapparatuur ontwikkeld en gelanceerd.

Grando Keukens & Bad heeft een webshop voor keukenapparatuur ontwikkeld en gelanceerd.

Grando Keukens & Bad heeft een apparatenwebsite ontwikkeld en gelanceerd. Een uitgebreide collectie apparatuur, verzekerd van garanties en altijd een servicepunt bij u in de buurt, dit is vanzelfsprekend bij Grando.

Bij Grando Keukens & Bad kunt u terecht voor een groot assortiment betaalbaar inbouwapparatuur. Bestel vanaf nu uw keukenapparatuur direct en eenvoudig online! Een uitgebreide keuze uit diverse merken en producten binnen de categorieën ovens, (combi)magnetrons, vaatwassers, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vrieskasten en koffiemachines. Keukenapparatuur tegen concurrerende prijzen!

De apparatenwebsite van Grando onderscheid zich van haar concurrenten, op het gebied van persoonlijke service en bereikbaarheid. Met ruim 35 vestigingen in Nederland is er voor de consument altijd een direct aanspreekpunt in de buurt.

Koopt u bij Grando Keukens & Bad? Dan bent u verzekerd van de beste service en garanties. Zo beleeft u nog jaren plezier van uw aankoop.

Laat uw bestelling eenvoudig thuis bezorgen of haal uw product zelf op bij één van de vestigingen bij u in de buurt. Monteert u uw inbouwapparatuur liever niet zelf? Dan helpen de vakkundige monteurs van Grando Keukens & Bad u graag veder met het monteren van uw keukenapparatuur.

Benieuwd naar de Grando webshop? Kijk op grando.nl/webshop. Uiteraard kunt u voor een persoonlijk advies ook bij Grando Keukens & Bad terecht.

Publicatiedatum: 15 mei 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties