Foto: 2017/Inspiratiehuis.jpg

Een wereld aan inspirerende keukenapparatuur

Leren, koken, proeven en ervaren bij Inspiratiehuis 20|20

Je overweegt een nieuwe keuken of je wilt je huidige keuken aanpassen, maar waar begin je? Bij de apparatuur, want die vormt immers de basis van elke keuken. Bij inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp vind je een zeer uitgebreide collectie van vier toonaangevende merken op gebied van keukenapparatuur: Bosch, Siemens, Gaggenau en Neff. In dit unieke inspiratiehuis ontdek je alle trends en innovaties op het gebied van keukenapparatuur en word je begeleid in het oriëntatieproces.

Vrijblijvend advies

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is in je keuken? Ga dan eens kijken bij Inspiratiehuis 20|20, want hier begint de ontdekkingsreis naar de ideale keuken. De kookdemonstraties, lezingen en workshops dragen allemaal bij aan de beste keuze van apparatuur.
In Inspiratiehuis 20|20 kunt u geen keukenapparatuur kopen, maar u kunt wel doorverwezen worden naar een professionele keukenzaak bij u in de buurt.

Wil je deelnemen aan een kookdemonstratie, lezing of workshop of een persoonlijk advies ontvangen? Maak dan een afspraak via www.inspiratiehuis2020.nl.

Je bent elke dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en op enkele zondagen per jaar van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Data op www.inspiratiehuis2020.nl.

Reacties