Foto: 247151

BLANCOCLARON 550 Steam Edition. Pure elegantie. Puur genieten.

De nieuwe telg uit de familie BLANCOCLARON zal vooral ambitieuze hobbykoks inspireren, die houden van design, maar geen toegevingen wensen te doen op comfort en functionaliteit.

De nieuwe telg uit de familie BLANCOCLARON zal vooral ambitieuze hobbykoks inspireren, die houden van design, maar geen toegevingen wensen te doen op comfort en functionaliteit.

Met een ruime, 550 mm lange, met de hand vervaardigde spoelbak, aangepaste bakbreedte en accessoires, speelt Blancoclaron 550 Steam Edition op een geslaagde manier in op de trend van het stoomkoken.

 

„De Claron Steam Edition is wat betreft functionaliteit perfect doordacht. De spoelbak werd geconcipieerd in een breedte van 332 mm en is daardoor combineerbaar met de stoomschalen van de producenten van elektrische huishoudtoestellen. Zo kunnen zowel gangbare 2/3-stoomschalen in de spoelbak worden gehangen alsook de praktische en elegante, roestvrij stalen BlancoCarrier”, licht SteelArt-Productmanager Katherina Pafralidou het concept van deze Claron Steam Edition toe.

Op het fraai vormgegeven roestvrij stalen serveerblad BlancoCarrier, geschikt voor alle gangbare stoomschalen, bereidt u uw stoomgerechten eenvoudigweg voor aan de spoelunit en draagt u de stoomschalen zonder morsen naar de oven. De bereide gerechten kunt u met BlancoCarrier ook gemakkelijk én stijlvol aan tafel serveren. Verder omvat het stoomtoebehoren van de Claron-Steam Edition ook een hoogwaardige hoge snijplank uit Amerikaans notelaarhout, die als een brug over de stoomschalen en BlancoCarrier kan worden gezet en van waarop u voorbereide ingrediënten vlotjes in de stoomschalen schuift.

Het stoomtoebehoren bij de Claron-Steam Edition is zowel in de spoelbak als op het aanrecht te gebruiken.

De lichtjes gereduceerde bakbreedte van deze Claron-Steam Edition heeft bovendien het voordeel, dat op het werkblad, achter de spoelbak meer nuttige ruimte overblijft. „Nu reeds wordt de nieuwe Claron-bak in onderkasten van 60 cm diep geplaatst “, stelt Katherina Pafralidou vast. Daarmee is, voor standaard-werkbladen, de 332 mm slanke bak ook een aantrekkelijk alternatief voor de gebruikelijke bakken van 400 mm.

BLANCOCLARON 550 Steam Edition is beschikbaar in een versie voor vlakbouw, opbouw en onderbouw.

Meer informatie: www.blancobenelux.nl.

Publicatiedatum: 21 september 2010

Reacties