Foto: press_2013//koken-eten-leven-dagen-inspiratiehuis.jpg

8-9 juni: koken/eten/leven dagen

In inspiratiehuis 20|20 zijn 8 en 9 juni de koken/eten/leven dagen. Met 24Kitchen koks Andrea en John Gerdsen.

Guido van Loon

Op 8 en 9 juni zijn in inspiratiehuis 20|20 de koken/eten/leven dagen. Deze keer in zomerse sferen met 24Kitchen koks Andrea en John. 

De televisiekoks John Gerdsen en Andrea van Lieshout van 24Kitchen brengen u in zomerse sferen met hun grenzeloze kookkunsten. Op zaterdag 8 juni toont John u de verfijnde kneepjes van de Franse keuken en op zondag 9 juni neemt Andrea u mee in de kleurrijke Latijns-Amerikaanse keuken.

Veel zomerse activiteiten

Naast deze 24Kitchen-kookdemo's zijn er nog veel andere zomerse kookactiviteiten. Op de biologische foodmarkt staan verschillende partijen die met passie en principes over het mooiste vlees, zuivel en groenten vertellen. Proef, kijk, leer en doe vooral veel inspiratie op tijdens diverse kookinspiratie-sessies en kookdemonstraties. Neem deel aan de wijnproeverij of koffiedemonstratie. Ontvang advies en tips van keukenstylisten. Kinderen zijn van harte welkom: ook zij worden op kookgebied uitgedaagd.

Tussen 10:00 en 17:00 uur kunt u genieten van alle inspirerende activiteiten, zowel binnen als buiten. De toegang is gratis. Houd echter wel rekening met het beperkt aantal beschikbare plekken voor een kookinspiratie-sessie en stylingadvies. Om hieraan deel te kunnen nemen kunt u zich tijdens het evenement bij de balie inschrijven.

Kom langs en laat u inspireren!

Kijk hier voor meer informatie.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties