Partner

KitchenAid Nederland

KitchenAid biedt een enorm flexibel keukendesign aan zodat thuiskoks kunnen kiezen uit een ruim gamma van kookopties om hun persoonlijk aangepast aanrecht te creëren met op maat gemaakte kookeilanden uitgerust met alle nodige functies om te koken, bewaren en schoon te maken. Gepassioneerde amateurkoks kunnen nu professionele resultaten behalen, “for the way KitchenAid is made”! 

MEER TONEN

De KitchenAid Lab oven biedt je een ruime selectie functies.

KitchenAid Lab oven

Daarnaast bevat de KitchenAid Lab oven nog meer elementen die het u mogelijk maken om bij jou thuis de resultaten van een professionele keuken te bekomen. De professionele functies imiteren de kunsten van topchefs door het gebruik van slimme algoritmes om te bepalen welke verwarmingselementen moeten worden gebruikt, wanneer de ventilator moet worden gebruikt en welke temperatuur het meest geschikt is voor de bereiding van specifieke recepten.

Professionele functies

Je KitchenAid oven biedt je tot 16 professionele functies: zes braadfuncties voor de volmaakte rosbief, vijf bakkerijfuncties om fantastische broden of pizzabodems te creëren, en vijf patisseriefuncties om overheerlijke croissants of fruittaarten te maken. Daarnaast hebben alle ovens een speciale kerntemperatuurmeter die verbonden is met je ovendisplay en u de mogelijkheid biedt om permanent de binnentemperatuur van je gerecht te controleren.

Je kunt de oven programmeren zich automatisch uit te zetten wanneer de gewenste temperatuur in het midden van het braadstuk is bereid.

Specificaties Lab oven

- Multifunctionele hetelucht oven
- 6 Traditionele functies: snel voorverwarmen, Boven/onderwarmte, Luchtcirculatie, Hetelucht, Grill en Turbo grill
- 16 Professionele kookfuncties: 5 braad-, 5 patisserie- en 6 bakkerijfuncties
- 6 Speciale functies: Deeg rijzen, Slow cooking, Ontdooien, Warm-houden, Drogen en Yoghurt-bereiding
- Afgewerkt in Easy to Clean roestvrij staal
- Soft-close ovendeur
- Blauw geëmailleerde ovenruimte 73 ltr
- Blauwe LCD-display met tekst & animatie
- Kerntemperatuurmeter
- Draaispit (pyrolise-versie)
- Kinderbeveiliging
- Cool Door-systeem
- Energieklasse A-20%

Meer lezen over
'Lab oven'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.