Partner

KitchenAid Nederland

KitchenAid biedt een enorm flexibel keukendesign aan zodat thuiskoks kunnen kiezen uit een ruim gamma van kookopties om hun persoonlijk aangepast aanrecht te creëren met op maat gemaakte kookeilanden uitgerust met alle nodige functies om te koken, bewaren en schoon te maken. Gepassioneerde amateurkoks kunnen nu professionele resultaten behalen, “for the way KitchenAid is made”! 

MEER TONEN

De Light standaardoven Koxs 6640 van KitchenAid biedt je een ruime selectie functies.

Koxs oven

Daarnaast heeft de Koxs oven nog meer elementen die het mogelijk maken om bij jou thuis de resultaten van een professionele keuken te bekomen. De ongeëvenaarde kwaliteit van KitchenAid toont zich in intelligente functies, energiezuinig koken, roestvrijstalen oppervlakken die makkelijk schoon te maken zijn en een compact, duurzaam ontwerp.

Functies Koxs oven

Uitgerust met een licht/deurschakelaar mag deze oven zich beroemen op een ruime capaciteit van 73 liter en een speciale kerntemperatuurmeter die u de mogelijkheid biedt om permanent de binnentemperatuur van uw gerecht te controleren. Hij heeft ook verschillende speciale functies (onder meer ontdooien, uitdrogen en traag koken) en traditionele functies (onder meer hete lucht en grill).

Specificaties Koxs oven

- Multifunctionele hetelucht oven
- 6 Traditionele functies: Snel voorverwarmen, Boven/onderwarmte, Luchtcirculatie, Hetelucht, Grill en Turbo grill
- Afgewerkt in Easy to Clean roestvrij staal
- Soft-close ovendeur
- Zwart geëmailleerde ovenruimte 73 ltr
- Blauwe LCD display (let op: afwijkend van andere apparaten)
- Kerntemperatuurmeter
- Kinderbeveiliging
- Cool Door-systeem
- Energieklasse A-20%

Meer lezen over
'Koxs 6640'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.