Ervaar exciting possibilities in de vernieuwde Siemens showroom

Hoeveel slimme apparaten heb jij al in huis? Een smartwatch, of een speaker van Sonos misschien? Koppel deze aan je huishoudapparaten!

29 Oktober 2018

Kom langs in de nieuwe Siemens showroom, en ontdek een plek waar het ervaren van producten en een verbonden levensstijl centraal staan. Er gaat een wereld voor je open!

Intelligente technologie, strak design

600 m2. Zo groot is de vernieuwde, state-of-the-art showroom van Siemens. Een plek waar je écht kan ervaren hoe de strak vormgegeven apparaten van Siemens je leven makkelijker maken dankzij slimme technologie en ultiem gebruiksgemak. Ontdek hoe de inductionAir kookplaat, met geïntegreerde afzuiging, ruimte bespaart in je (open) keuken. Of hoe je met hyperFresh tot wel 3x langer vers houdt.

Het gemak van connectivity

Dankzij de realistische weerspiegeling van woonsituaties ervaar je de innovatiekracht van verschillende merken als Amazon Alexa, Homey en natuurlijk die van Siemens. Maak met je smartphone verbinding met de Home Connect app. Hiermee bestuur je niet alleen de getoonde Siemens apparatuur, maar ook andere functionaliteiten en slimme apparatuur zoals Philips Hue lampen. Laat je verbazen door de mogelijkheden en ervaar het gemak. Uiteraard is er altijd iemand beschikbaar voor begeleiding en vrijblijvend advies.

Kom langs!

Van inbouwapparatuur tot vrijstaande producten: je vindt het in de showroom in inspiratiehuis 20|20 te Hoofddorp. Naast Siemens vind je hier showrooms van de merken Bosch, NEFF en Gaggenau. Oriëntatie en inspiratie zijn de pijlers van inspiratiehuis 20|20. Je kunt hier dan ook niets kopen en bent verzekerd van onafhankelijk advies. Loop zelf een rondje of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Specialisten vertellen je graag alles over de functionaliteiten van de apparaten.

Reacties