Partner

Siemens

Siemens ontwikkelt innovatieve huishoudapparaten die het leven comfortabeler maken. Wij geven de toekomst vorm daar waar hij het dichtst bij jou is: thuis.

Siemens inductionAir

De revolutionaire Siemens inductionAir is een combinatie van twee geweldige apparaten: een flexInduction kookplaat en een geïntegreerde werkbladafzuiging.

Siemens kookplaten met inductionAir

Dankzij dit ruimtebesparende concept, kun je je keuken precies zo inrichten als jij dat wenst. Wanneer je wensen zijn vervuld, kun je iedere dag het extra gemak ervaren tijdens het koken.

Innovatie en design

Het design van het inductionAir systeem sluit perfect aan bij de hedendaagse keukenconcepten. De kookplaat en de geïntegreerde afzuigkap komen perfect samen in één apparaat met een elegant en oogstrelend design. De geïntegreerde afzuiging is qua design en bediening helemaal in lijn met de inductiekookplaat. Complexe technologie verwerkt in een doordacht ontwerp.

Vanaf januari 2017 zijn de Siemens kookplaten met inductionAir verkrijgbaar bij de keukenwinkel. Schittert het binnenkort ook in jouw keuken?

Siemens showroom

Ontdek hoe Siemens een bijdrage kan leveren aan een buitengewone levensstijl en kom naar de vernieuwde Siemens showroom in inspiratiehuis 20|20 om dit product te bekijken.

Meer lezen over
'Siemens inductionAir'?

meer van deze professional

Siemens iQ 700

De Siemens iQ 700 designset wasmachine en droger voor w...

modulAir ventilatie

Het Siemens modulAir ventilatie systeem zit precies waa...

flexInduction Plus kookplaten

Met de functies flexInduction Plus, powerMove Plus en f...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.