Siemens inductionAir

De revolutionaire Siemens inductionAir is een combinatie van twee geweldige apparaten: een flexInduction kookplaat en een geïntegreerde werkbladafzuiging.

Siemens kookplaten met inductionAir

Dankzij dit ruimtebesparende concept, kun je je keuken precies zo inrichten als jij dat wenst. Wanneer je wensen zijn vervuld, kun je iedere dag het extra gemak ervaren tijdens het koken.

Innovatie en design

Het design van het inductionAir systeem sluit perfect aan bij de hedendaagse keukenconcepten. De kookplaat en de geïntegreerde afzuigkap komen perfect samen in één apparaat met een elegant en oogstrelend design. De geïntegreerde afzuiging is qua design en bediening helemaal in lijn met de inductiekookplaat. Complexe technologie verwerkt in een doordacht ontwerp.

Vanaf januari 2017 zijn de Siemens kookplaten met inductionAir verkrijgbaar bij de keukenwinkel. Schittert het binnenkort ook in jouw keuken?

Siemens showroom

Ontdek hoe Siemens een bijdrage kan leveren aan een buitengewone levensstijl en kom naar de vernieuwde Siemens showroom in inspiratiehuis 20|20 om dit product te bekijken.