Partner

KitchenAid Nederland

KitchenAid biedt een enorm flexibel keukendesign aan zodat thuiskoks kunnen kiezen uit een ruim gamma van kookopties om hun persoonlijk aangepast aanrecht te creëren met op maat gemaakte kookeilanden uitgerust met alle nodige functies om te koken, bewaren en schoon te maken. Gepassioneerde amateurkoks kunnen nu professionele resultaten behalen, “for the way KitchenAid is made”! 

MEER TONEN

De stoomfuncties van de KitchenAid Artisan oven zorgen voor een combi van stoom en ventilatie.

KitchenAid Artisan oven

De vier vooringestelde functies Stoom Artisan produceren verschillende combinaties van stoom en ventilatie. Alles wat men moet doen is kiezen wat men verkiest: vlees, gevogelte, vis of gevulde groenten.

Eens dat de gewenste functie is gekozen, zal de oven de juiste temperatuur en de nodige hoeveelheid stoom voor het koken automatisch instellen, met de garantie van altijd perfecte resultaten.

Indien je daarentegen van creativiteit houdt, probeer dan de Functie Custom, die je volledige vrijheid laat voor het instellen van de temperatuur en de keuze van de intensiteit van de te verdelen stoom. Ontdek de oneindige mogelijkheden die deze oven biedt en configureer hem zoals je wenst om je gerechten perfect te bereiden.

Stoomkoken

Het is voldoende de gekozen ingrediënten in het speciaal stoomtoebehoren te plaatsen, dit aan te sluiten op het stopcontact op de achterwand van de oven en dat is het. Dankzij een speciale tecnologie, wordt aan de binnenkant van het toebehoren een perfect milieu voor het stoomkoken gecreëerd.

Meer lezen over
'Artisan'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.