Foto: Tieleman-Keukens-showroom-1

Tieleman Keukens voor 9de keer op rij Topwinkel keukens (Opiness 2020)

In 2020 wordt Tieleman Keukens voor de negende keer op rij door Opiness bekroond als beste in keukens.

Met inmiddels ruim 2.100 reviews scoren wij als zelfstandige keukenspecialist een 9,0. Het voltallige Tieleman-team is hier erg trots op, dankbaar voor en blij mee!

Op de website van Opiness staan alle reviews van klanten die ons beoordelen met een gemiddelde van een 9,0!

Online reviews zijn onmisbaar

We doen het bijna allemaal, op internet op zoek gaan naar reviews. Een review over een product of juist een bepaalde vakantiebestemming of een bedrijf die je wilt bezoeken. We vinden het belangrijk dat een bedrijf betrouwbaar is en andere mensen goede verhalen schrijven over dat bedrijf. Dit geeft je vertrouwen en een goed gevoel om het bedrijf te bezoeken en wellicht daar te kopen.

Ook over Tieleman Keukens is genoeg te vinden op het internet. Op de website van Opiness.nl staan ruim 2.100 reviews van tevreden klanten. Klanten die een keuken hebben gekocht of een bezoek hebben gebracht aan onze showroom, een ieder heeft een eigen mening en verhaal die ons beoordelen met een 9,0!

Wat is Opiness.nl

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar je zowel dienstverleners op kunt zoeken en kunt beoordelen. Deze reviews geven een goed beeld en maken het makkelijker om een keuze te maken voor een bedrijf wat bij je past. Het cijfer wordt bepaald door cijfers te geven over de geleverde service, de prijs/kwaliteit verhouding en nog een aantal andere specifieke criteria. Als laatste motiveer je de gegeven cijfers met een toelichting. Bedrijven kunnen openlijk reageren op reviews, zo kan iedereen zien hoe bedrijven met hun klanten communiceren.

Tevreden klanten (ruim 2.100) waarderen Tieleman Keukens met een 9,0.

Meer over Tieleman Keukens

Reacties