Voorjaar in de keuken met Keukenspecialist.nl

Het voorjaar is begonnen: het seizoen waarin alles groeit en bloeit. Hoe laat je deze sfeer nu terugkomen in jouw keuken?

25 Mei 2018

Haal het voorjaarsgevoel in huis met pasteltinten en fleurige bloemen. Zo creëer je een gezellige sfeer in huis en gaat jouw keuken helemaal met de tijd mee: laat jouw keuken spreken.

 

De kleur van lente

 

Roze is dé kleur deze lente, met name de stoere, oud roze uitvoering. Met deze kleur roze in je accessoires en servies, geef je jouw keuken een warme en tegelijkertijd stijlvolle uitstraling. Al helemaal in combinatie met hout en marmer haalt deze kleur je keuken volledig op.

 

DIY keukendecoratie

 

Hoe decoreer je je eigen keuken? Ga voor een mooi servies, broodplanken, kruidenpotjes en verse bloemen. Kies voor een kleurthema en laat dit terugkomen in je styling. Warme kleuren werken hierbij altijd goed. Decoreer de muren in je keuken met een mooie print of leuke quotes.
Ook spullen waarvan je normaal geneigd bent het in keukenkastjes weg te stoppen, kan stijlvol staan ter decoratie in jouw keuken. Denk aan glazen flessen voor olie of bloem, kruidenpotjes, of servies. Kies de stijl die bij jou past. Vind deze en meer tips hier

Reacties